A Armagqn Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 15-20 bin TL arasında bir bütçe ile sistem toplamak istiyorum mönitör ile birlikte önerilerinize açığım. Son düzenleme: 20 Haziran 2023
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 15-20 bin TL arasında bir bütçe ile sistem toplamak istiyorum mönitör ile birlikte önerilerinize açığım.
K Kubilmoon Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 pckolik
user716512 Picopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 799 20 Haziran 2023 #3 Armagqn dedi: Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 15-20 bin TL arasında bir bütçe ile sistem toplamak istiyorum mönitör ile birlikte önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Armagqn dedi: Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 15-20 bin TL arasında bir bütçe ile sistem toplamak istiyorum mönitör ile birlikte önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com