Honor 90'nida biliyordum fakat huawei ile cok iyi seyler yasamadim o yuzden guvenemedim.A55 de bakabilirsin, işlemci konusunda A54 den batarya konusunda S23FE den iyidir, veya fp olarak alttaki modelde iyidir kulaklıkda geliyor yanında.
![]()
Honor 90
Honor 90 REA-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu model honoron en çok sevilen modeli sayılır, kullanıcı incelemelerine ve videolara bakabilirsin fiyatına göre çok iyi işler sunuyor gerçekten.Honor 90'nida biliyordum fakat huawei ile cok iyi seyler yasamadim o yuzden guvenemedim.
Bu model honoron en çok sevilen modeli sayılır, kullanıcı incelemelerine ve videolara bakabilirsin fiyatına göre çok iyi işler sunuyor gerçekten.
Eskiden FP bir üründü alınabilecek fiyattaydı ancak şuan daha iyi seçeneklerin var o fiyatta.Peki Realme GT2 Pro nasıl onun da onerildigini gordum?
Eskiden F/P bir üründü alınabilecek fiyattaydı ancak şu an daha iyi seçeneklerin var o fiyatta.
Kullanım amacınız ne acaba?
Eğer batarya konusunda çok beklentiniz yoksa S23FE alın geçin o zaman.Gunluk kullanim ara sira oyun oynarim fakat onlar da cok agir oyunlar degil zaten PC'den oynuyorum.Sosyal Medya,kamera v.b
Eğer batarya konusunda çok beklentiniz yoksa S23FE alın geçin o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.