20000 TL'ye kadar TV almayı düşünüyorum.(15 ile 20bin arasında). Özelliklerinden çok anlamıyorum. Hangi özellikleri iyi olmalı? Sadece büyüklüğüne baktım. 130 140 ekran TV'ler yeterli midir? PS5 ve genel kullanım için.
20000 TL'ye kadar TV almayı düşünüyorum.(15 ile 20bin arasında). Özelliklerinden çok anlamıyorum. Hangi özellikleri iyi olmalı? Sadece büyüklüğüne baktım. 130 140 ekran TV'ler yeterli midir? PS5 ve genel kullanım için.
Online oyun oynamayacaksan, sadece ekran boyutuna bakabilirsin ve Android TV al derim. Panelden bahsetmiyorum çünkü o fiyatlara AMOLED yok diye biliyorum.
Avmler de daha pahalı oluyor. Ama dediğiniz seçenek olabilir.Hocam burada ne önerseler pahalı gelir varsa AVM falan sizin oralarda Vestel'dir lgdir vesaire televizyon markalarının bayilerini bulup defolu ürün sorun arkalarında 2-3 çizik olan sizin görmediğiniz çizikler için binlerce fiyat düşüyorlar gidip size en uygununu alabilirsiniz biz geçen sene 4-5k arası olması lazım bayağı büyük bir Android TV aldık arkada 2 çizik var plastik yerinde ayrıca garanti vesairede veriliyor yani daha iyi olur ama siz bilirsiniz.
AMOLED TV ne bilmiyorum hocam. Genelde Online oynamiyorum.
AVM'ler de daha pahalı oluyor. Ama dediğiniz seçenek olabilir.
AMOLED TV ne bilmiyorum hocam.
AMOLED telefonlarda olan bir şey. Televizyonlarda OLED ve QLED var.Online oyun oynamayacaksan, sadece ekran boyutuna bakabilirsin ve Android TV al derim. Panelden bahsetmiyorum çünkü o fiyatlara AMOLED yok diye biliyorum.
AMOLED telefonlarda olan bir şey. Televizyonlarda OLED ve QLED var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.