15-20 bin TL'ye Android telefon tavsiyesi

Ya bütçeyi yüksek söyleyebilirsiniz demişsin yeni görüyorum Buradakiler de bana katılır, zaten yazmışlar kesinlikle S24 fe öneriyorum, başka cihaza bakmana gerek yok. Bu bütçede tam f/p bir cihaz.
Hocam açıkçası s24 fe alacak olsam 4k daha koyar iphone 13 alırım
Yine de teşekkürler.

Iphone 13 dengi değil, o fiyata S24 fe de olmak üzere daha iyi androidler var ıphone 13 ten. Tabi senin tercihin, senin zevkin.
Hocam tercih zevkten ziyade ailem de yıllarca iphone kullandı ben android kullandım iphone kadar hiç biri uzun ömürlü olmadı. Sık telefon değiştirmek istemem açıkçası. M31s'in 4 yıl gitmesi bile çok kötü performans benim için. Ondan söylemiştim.

Ama sanıyorum zaten o bütçeye çıkamam

Yani üst segment ve amiral gemisi android cihaz alırsan gayet güzel ve stabil gider. Android uzun gitmiyor, hemen yavaşlıyor diyerek genelleme yapmak doğru değil bana göre. M31 in 4 yıl gitmesi bile gayet iyi ki bu cihazlar daha iyi götürür anormal durumlar olmadıkça.

O zaman Honor 200 ve nothing phonelere bakabilirsin.

Hocam m31s kronik problemliydi zaten akım problemi vardı cihazda webde görebilirsin cihazlar sıfırken kulaklıkta cızırdama yaptı her cihaz ve en son 4.yıl çipini yaktı zaten.
kardeşimde 6s var 8.yılı tık demiyor

Evet araştırınca çıkıyor, kronikse yapacak bir şey yok maalesef. Teknoloji şans işidir derler ve öylede oluyor maalesef. Bende de samsung J5 var 10 yıllık, arama, wp, google falan çalışıyor, sadece youtube desteği gitti. Gene de işler için kullanılabilecek durumda. Hani belli olmuyor ne kadar süre gidip gitmeyeceği, şans işi tamamen, demek ki iyi kullanmışım.

Hocam j serisi yanlışlıkla planlı eskitmeden muaf tutulmuş bence j7 var dedede daha devam.

Hocam j serisi yanlışlıkla planlı eskitmeden muaf tutulmuş bence j7 var dedede daha devam.
Gerçekten öyle, sadece bazı uygulamalar doğal olarak google playde sürüm desteklemediği için indirelemiyor veya çalışmıyor, ve youtube açılmıyor googledan girmek durumunda kalıyorum. Başka sıkıntısı yok taş gibi hala.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…