jownbrown1 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Merhaba Nasılsınız? Umarım günleriniz iyi ve bereketli geçiyordur. Kısaca, sizlerden tavsiye almak istiyorum. GameGaraj'dan uygun fiyatlı tabiri caizse 15K-20K arası fiyatlandırma sistemlerinden sadece hazır toplanmış kasa almak istiyorum. Mağaza - Game Garaj Sizlere zahmet, bilgili arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyor, şimdiden anlayışınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Kendinize çok iyi bakın, hoşça kalın!
Merhaba Nasılsınız? Umarım günleriniz iyi ve bereketli geçiyordur. Kısaca, sizlerden tavsiye almak istiyorum. GameGaraj'dan uygun fiyatlı tabiri caizse 15K-20K arası fiyatlandırma sistemlerinden sadece hazır toplanmış kasa almak istiyorum. Mağaza - Game Garaj Sizlere zahmet, bilgili arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyor, şimdiden anlayışınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Kendinize çok iyi bakın, hoşça kalın!
Ali25 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 21 bin TL civarına çıkacaksan bunu alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ama çıkamam dersen. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Diğer 16 17 bin tlik 3050'li bilgisayarları alacağına RX 6600'ü tercih edebilirsin 2 kat daha iyi bir kart.
21 bin TL civarına çıkacaksan bunu alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ama çıkamam dersen. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Diğer 16 17 bin tlik 3050'li bilgisayarları alacağına RX 6600'ü tercih edebilirsin 2 kat daha iyi bir kart.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 21 Eylül 2024 #3 En uygunu bu gibi görünüyor. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com RAM'leri XPG D35 yapmanızı öneririm, işlemciyi 5600 yapınca da sitedeki diğer sistemlere göre fiyat avantajını yine koruyor.
En uygunu bu gibi görünüyor. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com RAM'leri XPG D35 yapmanızı öneririm, işlemciyi 5600 yapınca da sitedeki diğer sistemlere göre fiyat avantajını yine koruyor.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.506 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #4 ardacanci dedi: En uygunu bu gibi görünüyor. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com RAM'leri XPG D35 yapmanızı öneririm, işlemciyi 5600 yapınca da sitedeki diğer sistemlere göre fiyat avantajını yine koruyor. Genişletmek için tıkla... Kasayı da XPG Lander 500 yapmak lazım. Pek güvenilir gelmedi bana.
ardacanci dedi: En uygunu bu gibi görünüyor. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com RAM'leri XPG D35 yapmanızı öneririm, işlemciyi 5600 yapınca da sitedeki diğer sistemlere göre fiyat avantajını yine koruyor. Genişletmek için tıkla... Kasayı da XPG Lander 500 yapmak lazım. Pek güvenilir gelmedi bana.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 21 Eylül 2024 #5 Ayrna dedi: Kasayı da XPG Lander 500 yapmak lazım. Pek güvenilir gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... Bütçeye bağlı değiştirilebilir tabii ki. Kalsa da DF marka zaten, mükemmel olmasa da idare eder.
Ayrna dedi: Kasayı da XPG Lander 500 yapmak lazım. Pek güvenilir gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... Bütçeye bağlı değiştirilebilir tabii ki. Kalsa da DF marka zaten, mükemmel olmasa da idare eder.