Daha önce telefon tavsiyesi için konu oluşturmuştum ancak telefon fiyatları çok artmış o yüzden konuyu yeniden açtım.
Açıkçası ben de amiral takımından bir telefon tercih ederim ama zengin olsam bile almadan önce yüz kere düşüneceğim seviyede fiyatlara sahipler.
Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy a03.
Şimdi düşündüm bu telefon gayet işimi görüyor. Eksik olan yönleri var tabii hatta çok rahatsız edici ki o yüzden telefonu değiştirmek istiyorum.
Ama genel itibarıyla ben işlerimi halledebiliyorum.
Eksik yönleri şunlar:
Telefonun ekranı bir süre açık kaldıktan sonra kafayı yiyor.
Ekranda kaydırma işlemi yaptığımda yüz kere tıklama yapıyor.
Kamera gerçekten beni çok rahatsız ediyor.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve bu telefon yüzünden fotoğraf çekmekten çekinir oldum.
NFC özelliği yok. Bu özellik benim telefonumda olmasını istediğim bir özellik. Gelişen teknoloji ile NFC gereksinimi artmakta.
Micro USB girişe sahip. Type-C olsun isterdim.
Şu an bütçem 15-20 bin arası ve tercihim Samsung.
Önerilerinizi bekliyorum.
Açıkçası ben de amiral takımından bir telefon tercih ederim ama zengin olsam bile almadan önce yüz kere düşüneceğim seviyede fiyatlara sahipler.
Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy a03.
Şimdi düşündüm bu telefon gayet işimi görüyor. Eksik olan yönleri var tabii hatta çok rahatsız edici ki o yüzden telefonu değiştirmek istiyorum.
Ama genel itibarıyla ben işlerimi halledebiliyorum.
Eksik yönleri şunlar:
Telefonun ekranı bir süre açık kaldıktan sonra kafayı yiyor.
Ekranda kaydırma işlemi yaptığımda yüz kere tıklama yapıyor.
Kamera gerçekten beni çok rahatsız ediyor.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve bu telefon yüzünden fotoğraf çekmekten çekinir oldum.
NFC özelliği yok. Bu özellik benim telefonumda olmasını istediğim bir özellik. Gelişen teknoloji ile NFC gereksinimi artmakta.
Micro USB girişe sahip. Type-C olsun isterdim.
Şu an bütçem 15-20 bin arası ve tercihim Samsung.
Önerilerinizi bekliyorum.