Merhaba, evimde fiber hattı var. Fakat fiber kablosu kullandığım odadan uzak. Bu yüzden fiber kablosunun takılı oldugu kutuyu yerinde bırakıp oradan odama Ethernet kablosu çekip modemi odama kurmak istiyorum.
İnternette biraz baktım fakat çok değişik terimler ve çeşitler mevcut o yüzden konu açmak istedim.
Kablo uzunlugu 15-20 metre yeterli olacaktır.
İki duvar deleceğim bu yüzden uçları zarar görebilir evde uçları sıkıştırmak için pense mevcut. Buna uygun uçta önerir misiniz?
Bu kabloların genişliği ne kadar oluyor acaba kısmen görünecek yerler var orayı kablo kanalları ile katacağım ama onun da farklı ölçüleri var 12*12 ölçülü (en küçük gördüğüm) alsam içine sığar mı acaba?
Son olarak kablonun dış kısmını boyasam herhangi bir zararı olur mu?
İnternette biraz baktım fakat çok değişik terimler ve çeşitler mevcut o yüzden konu açmak istedim.
Kablo uzunlugu 15-20 metre yeterli olacaktır.
İki duvar deleceğim bu yüzden uçları zarar görebilir evde uçları sıkıştırmak için pense mevcut. Buna uygun uçta önerir misiniz?
Bu kabloların genişliği ne kadar oluyor acaba kısmen görünecek yerler var orayı kablo kanalları ile katacağım ama onun da farklı ölçüleri var 12*12 ölçülü (en küçük gördüğüm) alsam içine sığar mı acaba?
Son olarak kablonun dış kısmını boyasam herhangi bir zararı olur mu?