Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #1 CAT6 kablo önerisi verebilirseniz güzel olur 20-15 metre arası 20 metre atarsanız yanında 15 metre atarsanız güzel olur. Bütçe 400-300 arası.
CAT6 kablo önerisi verebilirseniz güzel olur 20-15 metre arası 20 metre atarsanız yanında 15 metre atarsanız güzel olur. Bütçe 400-300 arası.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.962 Makaleler 6 Çözümler 32 18 Mayıs 2024 #2 15 metre için: Amazon.com.tr 20 metre için: Amazon.com.tr
UMut YAkar Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 137 18 Mayıs 2024 #3 Hocam çevrenizde bilgisayarcı televizyoncu esnaf varsa sormanızı tavsiye ederim daha ucuza gelebilir.
Hocam çevrenizde bilgisayarcı televizyoncu esnaf varsa sormanızı tavsiye ederim daha ucuza gelebilir.
Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #4 UMut YAkar dedi: Hocam çevrenizde bilgisayarcı televizyoncu esnaf varsa sormanızı tavsiye ederim daha ucuza gelebilir. Genişletmek için tıkla... Kazık fiyata satıyorlar 500TL dedi adam 20 metre için sattığı da Ugreen kalitesinde değildir fakat alacağım kaliteli olsun diyorum. fushigurotoji dedi: 15 metre için: Amazon.com.tr 20 metre için: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim uzun zamandır Ugreen aklımdaydı vallahi benden daha ucuza bulmuşsunuz teşekkür ediyorum.
UMut YAkar dedi: Hocam çevrenizde bilgisayarcı televizyoncu esnaf varsa sormanızı tavsiye ederim daha ucuza gelebilir. Genişletmek için tıkla... Kazık fiyata satıyorlar 500TL dedi adam 20 metre için sattığı da Ugreen kalitesinde değildir fakat alacağım kaliteli olsun diyorum. fushigurotoji dedi: 15 metre için: Amazon.com.tr 20 metre için: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim uzun zamandır Ugreen aklımdaydı vallahi benden daha ucuza bulmuşsunuz teşekkür ediyorum.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.962 Makaleler 6 Çözümler 32 18 Mayıs 2024 #5 Ozsoy dedi: Kazık fiyata satıyorlar 500TL dedi adam 20 metre için sattığı da Ugreen kalitesinde değildir fakat alacağım kaliteli olsun diyorum. Teşekkür ederim uzun zamandır Ugreen aklımdaydı vallahi benden daha ucuza bulmuşsunuz teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... 15 metre yetiyorsa eğer Kabeldirekt kablo kalınlığı, sertliği olarak daha kaliteli bilginize.
Ozsoy dedi: Kazık fiyata satıyorlar 500TL dedi adam 20 metre için sattığı da Ugreen kalitesinde değildir fakat alacağım kaliteli olsun diyorum. Teşekkür ederim uzun zamandır Ugreen aklımdaydı vallahi benden daha ucuza bulmuşsunuz teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... 15 metre yetiyorsa eğer Kabeldirekt kablo kalınlığı, sertliği olarak daha kaliteli bilginize.
Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #6 fushigurotoji dedi: 15 metre yetiyorsa eğer kabeldirekt kablo kalınlığı, sertliği olarak daha kaliteli bilginize. Genişletmek için tıkla... Babamla ölçtük 15 metre oldu da uzuvmetre yanlış ölcebilir dedi sen ne olur ne olmaz 5 metre daha al dedi.
fushigurotoji dedi: 15 metre yetiyorsa eğer kabeldirekt kablo kalınlığı, sertliği olarak daha kaliteli bilginize. Genişletmek için tıkla... Babamla ölçtük 15 metre oldu da uzuvmetre yanlış ölcebilir dedi sen ne olur ne olmaz 5 metre daha al dedi.