15-20bin TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan nyq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 133
Bütçe
15-20 bin TL

nyq

Yoctopat
Daha fazla  
15-20 bin TL bütçem var. Ana kartım A520M k V2 DDR4 16 GB DDR4 2 tane RAM'im var. İşlemci ön planda olan oyunlar oynuyorum. NVIDIA ekran kartı ve Ryzen işlemci istiyorum. İşlemci benim için çok daha önemli. Lakin ekran kartı ön planda olan oyunlarda geri kalmak istemiyorum. Valorant ve FPS oyunları oynuyorum işlemci ön planda olmalı yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
15-20 bin TL bütçem var. Ana kartım A520M k V2 DDR4 16 GB DDR4 2 tane RAM'im var. İşlemci ön planda olan oyunlar oynuyorum. NVIDIA ekran kartı ve Ryzen işlemci istiyorum. İşlemci benim için çok daha önemli. Lakin ekran kartı ön planda olan oyunlarda geri kalmak istemiyorum. Valorant ve FPS oyunları oynuyorum işlemci ön planda olmalı yardımcı olur musunuz?

SSD:https://www.hepsiburada.com/adata-x...-0-m-2-nvme-ssd-as40g-512gt-c-pm-HB00000KYRXF
İşlemci:Amazon.com.tr
Ekran kartı:MSI MSI RADEON RX 6500 XT MECH 2X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, RADEON RX 6500 XT MECH 2X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da buyur dostum soğutucuyu fanı filan alırsın zaten. Ekran kartıyla işlemci darboğaz yapıyor mu diye bak ama ben bakmadım. NVIDIA ekran kartı 1650 var tek istersen ona yönelebilirsin ben AMD seçtim ama senin bütçen için daha uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı