15-30 bin TL monitör önerisi

savcıbey

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir kendime sistem oluşturmaya çalışıyorum ve bu sisteme monitör ihtiyacım var. Oyun oynayacağım, film izleyeceğim ve görüntü konusunda beni üzmeyecek bir monitör arıyorum. Samsung'un G65B modeli hoşuma gitti ve açıkçası almayı düşünüyordum. Fakat VA panel olması beni kuşkulandırdı. Daha sonrasında yine Samsung'un G9 49 inç modeli karşıma çıktı ve fiyat bandına göre harika olduğunu düşünüyorum. 49 inç olması CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda beni zorlar mı çok merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden.

49 inç ne hocam televizyon mu satın alıyorsunuz? CS için önerilen 23.8" civarıdır, max. 24.5". Hikayeli oyun oynayacaksanız tabiki ayrı dava fakat bu kadar butce varken birde OLED almanızı öneririm gidip bu bütçeye VA almayın.

49 inç ne hocam televizyon mu satın alıyorsunuz? CS için önerilen 23.8" civarıdır, Max. 24.5". Hikayeli oyun oynayacaksanız tabii ki ayrı dava fakat bu kadar bütçe varken bir de OLED almanızı öneririm gidip bu bütçeye VA almayın.

Hocam 49 inç monitörü mağazada gördüğümde hayran kalmıştım, OLED panel kullanıyor. Ekranı iki parça olarak kullanabilme şansım da var onun için mantıklı geldi.

Tercih meselesi tamamen, eğlencesine oynuyorsanız CS yi ve hikayeli oyunlarada düşkünseniz alınabilir ama ciddi şekilde oynanan rekabetçi oyunlar için önerilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı