Kasanın üstüne bir fan takmak lazım. Ben ilerleyen günlerde takacağım. İşlemci sıcaklığı 85-87 civarı geziyor oyunlarda..
Crysis 3 oynuyorum mesala 80 derece işlemci sıcaklığı.
Birde rami tek slot almanı öneririm. 2 ram slotu var 450 anakartında. Ben bu şekilde aldım. İhtiyaç olursa 16gb ram + 1 tane sata ssd alıp devam edeceğim. Fan soğutması çok kötü ama. Kasanın önü soğuk arkası sıcak dengesiz.
Kasanın üstüne bir fan takmak lazım. Ben ilerleyen günlerde takacağım. İşlemci sıcaklığı 85-87 civarı geziyor oyunlarda..
Crysis 3 oynuyorum mesala 80 derece işlemci sıcaklığı.
Birde rami tek slot almanı öneririm. 2 ram slotu var 450 anakartında. Ben bu şekilde aldım. İhtiyaç olursa 16gb ram + 1 tane sata ssd alıp devam edeceğim. Fan soğutması çok kötü ama. Kasanın önü soğuk arkası sıcak dengesiz.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Evet mantis 6700XT benim de gözüme çarptı, 2 haftadır bakmadığım site yok gibi ama yukarıda da belirttiğim gibi hazır sistemlerde satıcının arıza, sorunlu donanım gibi durumlarda işi yokuşa sürmesinden çekiniyorum. 12 sene önce de hazır sistem almıştım ama o zamanlar böyle çekincem yoktu.
598 TL daha vererek anakartı B450M-K II yapabiliyorum ve öyle de yapmayı düşünüyorum ama forumlardaki şikayetlerde gerek Vatan Bilgisayar olsun gerek Sinerji tarzı firmalar olsun hazır sistemlerde sorunlu donanım gibi sorunlarla karşılaşınca biraz uğraştırdıklarını okudum. Şu an sistemi almaktan beni geri tutan yegane problem bu.