15.500 TL sistem önerisi

Sonuç olarak vatandan almayımı düşünüyorsunuz

Genel olarak kasa tipi pek hosuma gittigi soyleyemem cünku on tarafı kapali ve yuksek sicakliklara çıkabilir
Evet Vatandan almayı düşünüyorum. Şu an ısınma sorunuyla karşılaşırsam nasıl çözerim diye düşünmedim ama bir yolunu bulurum heralde.

Evet Vatandan almayı düşünüyorum. Şu an ısınma sorunuyla karşılaşırsam nasıl çözerim diye düşünmedim ama bir yolunu bulurum heralde.

Kasanın üstüne bir fan takmak lazım. Ben ilerleyen günlerde takacağım. İşlemci sıcaklığı 85-87 civarı geziyor oyunlarda..

Crysis 3 oynuyorum mesala 80 derece işlemci sıcaklığı.

Birde rami tek slot almanı öneririm. 2 ram slotu var 450 anakartında. Ben bu şekilde aldım. İhtiyaç olursa 16gb ram + 1 tane sata ssd alıp devam edeceğim. Fan soğutması çok kötü ama. Kasanın önü soğuk arkası sıcak dengesiz.

Anladım, teşekkür ederim geri dönüşlerin için.

Anladım, teşekkür ederim geri dönüşlerin için.
Dostum almak korusunda karar verdinmi bende alacaktımda amd tarafında wattman hatası vs sürücü hataları oluyormuş o konu hakkında bir bilgin varmı

Dostum almak korusunda karar verdinmi bende alacaktımda amd tarafında wattman hatası vs sürücü hataları oluyormuş o konu hakkında bir bilgin varmı
Wattmanı hiç düşünmemiştim mesajınızı görünce aklıma geldi şu an onu araştırıyorum.

Ben yaşamadım

Stok fanla işlemciniz çok ısınır, kule tipi fan işinizi görür

Son düzenleme:

Hazır sistem alabilirsin ama PSU'yu değiştirmeni öneririm dandik marka Frisby gibi PSU'lar koyuyorlar C4 olma.

Vatan daha pahalı İncehesap Gaming gen İtopya tercih edebilirsin.

Sistemi Vatandan almayı düşünüyorum şu an merak ettiğim tek konu Wattman alıp almama ihtimalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…