ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, 24 inçten 15.6 inçe yani laptopa geçtim. Valorant oynarken çok zorlanıyorum. Nasıl halledebilirim bu sorunu?
Arkadaşlar, 24 inçten 15.6 inçe yani laptopa geçtim. Valorant oynarken çok zorlanıyorum. Nasıl halledebilirim bu sorunu?
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 ikaross dedi: Arkadaşlar, 24 inçten 15.6 inçe yani laptopa geçtim. Valorant oynarken çok zorlanıyorum. Nasıl halledebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Çok zorlanıyorsan harici monitör alabilirsin. Çözünürlük ayarlarını değiştirebilirsin ama ne kadar etki eder bilemem.
ikaross dedi: Arkadaşlar, 24 inçten 15.6 inçe yani laptopa geçtim. Valorant oynarken çok zorlanıyorum. Nasıl halledebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Çok zorlanıyorsan harici monitör alabilirsin. Çözünürlük ayarlarını değiştirebilirsin ama ne kadar etki eder bilemem.
N Nesquik Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.067 6 Haziran 2021 #3 ikaross dedi: Arkadaşlar, 24 inçten 15.6 inçe yani laptopa geçtim. Valorant oynarken çok zorlanıyorum. Nasıl halledebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Biraz oynayın alışırsınız. Onun dışında harici monitör alabilirsiniz.
ikaross dedi: Arkadaşlar, 24 inçten 15.6 inçe yani laptopa geçtim. Valorant oynarken çok zorlanıyorum. Nasıl halledebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Biraz oynayın alışırsınız. Onun dışında harici monitör alabilirsiniz.
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 6 Haziran 2021 #4 FPS oyunlarında çözünürlüğü azaltıp ekrana sığdırıyor çoğu oyuncu, nesneler daha büyük görünüyor fakat kötü yanı görüş alanın daralıyor ve daha kötü görünüyor.
FPS oyunlarında çözünürlüğü azaltıp ekrana sığdırıyor çoğu oyuncu, nesneler daha büyük görünüyor fakat kötü yanı görüş alanın daralıyor ve daha kötü görünüyor.
ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Haziran 2021 #5 Bilgisayarı yeni aldım şu an monitöre para çıkaramıyorum ya ara vereceğim ya da alışıcam.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.610 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #6 Hocam siz büyükten küçüğe geçmişsiniz alışmanız zaman alabilir. Oyun içi performansınız düşebilir alışana kadar.
Hocam siz büyükten küçüğe geçmişsiniz alışmanız zaman alabilir. Oyun içi performansınız düşebilir alışana kadar.