Arkadaşlar çarşamba günü Vatan Bilgisayar’dan monitörlü sistem toplayacağım. Limitim 15.800 TL. Alışveriş kredisi Vatan’dan başka bir yerde olmadığı için Vatan’dan alıyorum. 15.800 TL’yi geçmeyecek GTX1080Ti’lı monitörlü sistem önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Stok sorunu olduğu için bazı istediğim parçaları seçemedim. Kasayı zevkinize göre seçebilirsiniz. RGB özelliği olan parçaları seçtim görüntüsü hoş olması için umarım işinizi görür.
14.500 TL civarına 1080 Ti SLI sistem toplanıyor Teknobiyotik'de. Bütçeni arttırıp onu ve 4K monitör almalısın bence.
Güncelleme
15.372 liraya topladım hocam. Bir bakın. PC sihirbazında 2 adet ekran kartına izin vermediği için ayrı olarak bir tane daha 1080 Ti ekledim. 60Hz monitör ama SLI için ve bütçenize göre uydurmaya çalıştım
Neden hiç adamın ne yazdığını okumadınız? Kredi ile Vatan'dan alacağını yazmış. Biri gider 1080Tİ'ye 1080P monitör ekler. Off off.... Anlamıyorsanız lütfen yanlış yönlendirme yapmayın.
AMD sistem de bekliyorum hepinize teşekkür ederim.
Bu şekilde 15.830 TL yapıyor. Ekran kartını sepete ekleyemedigimden baska bir ekran kartı koydum sadece fiyatı gözüksün diye. Ekran kartı ASUS GTX 1080 Ti OC sepete attığım ürünü almayacağım. Sadece parası gözüksün diye ekledim.
ASUS GTX 1080 Ti OC ile 15.839 TL yapıyor.
Benim tercihim bu yönde. Daha sonra bir 4K monitör alabilirim.
Bence 1080 Ti'a bu kadar yüklenme. Yakında yeni seri çıkacak o zaman alırsın. Monitör olarak 4K tercih etme bence şimdilik, monitör olarak bunu öneririm, ASUS 27" PG278QR 1ms 165Hz 2K G-Sync 3D Gaming Monitör. Keşke elimde ki 4K monitör yerine bunu alsaydım diyorum...