15.899 TL'ye RX 6750 XT sistem alınır mı?

Aregexxc

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. İtopya'da satılan Technopat sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatı bana uygun geldi. Sistemde yükseltme neler önerirsiniz? Duruma göre almayı düşünüyorum.
Fiyatta yükseltme dahil 18k bandına çıkabilme ihtimalim var.

Gayet iyi, SSD'yi 1TB yap.

Anakart M-K'ya geçmeme gerek var mı MOSFET'ler için ve SSD de hangi modele geçmeliyim.

@messinicocugu hocam iyi akşamlar sizi konuya etiketliyorum ama PC'yi bu akşam almayı düşünüyorum sizin de bilginize güvendiğim için sormak istiyorum eklediğim PC de yükseltilmesi gereken parçalar nelerdir? Örneğin B610 ile aldıktan 1-2 sene sonra B660'a geçmeme gerek olur mu? Daha önceki açtığım konuda olan PC bana nasip olmadı arkadaşa aldık gayet memnun bu PC için tekrardan size sormak istedim.

Son düzenleme:
Anakart M-K'ya geçmeme gerek var mı MOSFET'ler için ve SSD de hangi modele geçmeliyim.

@messinicocugu hocam iyi akşamlar sizi konuya etiketliyorum ama PC'yi bu akşam almayı düşünüyorum sizin de bilginize güvendiğim için sormak istiyorum eklediğim PC de yükseltilmesi gereken parçalar nelerdir? Örneğin B610 ile aldıktan 1-2 sene sonra B660'a geçmeme gerek olur mu? Daha önceki açtığım konuda olan PC bana nasip olmadı arkadaşa aldık gayet memnun bu PC için tekrardan size sormak istedim.

İleride işlemciyi en az 13600KF-12700F gibi bir şey yapacaksa B660 yapması iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı