15 ayda DGS konuları biter mi?

ozgurorak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM
Meslek
Indie Mobile Game Developer on Unity
Bilgisayar programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim. Derslerim gayet iyi yüksek bir ön lisans puanıyla ve ortalamayla bölümü bitirmeyi planlıyorum. Biliyorum 14-15 ay uzun bir süre fakat yine de sorayım diyorum, DGS 2026'ya 14-15 ay gibi bir süre var. Bu sürede aşağı bıraktığım konuların hepsi biter mi sizce? Matematikte birinci dereceden bilinmeyenli denklemleri falan yapabiliyorum şu an sadece sıfırdan kampını bitireceğim. Türkçede konuların yarısını falan biliyorum, paragrafta çok iyiyimdir. Bilgisayar programcılığından bilgisayar mühendisliğine geçmek istediğim için sayısala ağırlık vermem lazım biliyorum.

1745169729918.png

1745169736476.png

1745169762200.png

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS sınavına insanlar 2 ay kala derece yapılır mı diye soruyor. Siz DGS'de sadece Türkçe ve Matematik'ten sorumlusunuz. 15 ayınız var. Elbette yapılır.

YKS sınavına insanlar 2 ay kala derece yapılır mı diye soruyor. Siz DGS'de sadece Türkçe ve Matematik'ten sorumlusunuz. 15 ayınız var. Elbette yapılır.
Evet belirttiğim gibi 15 ayda her türlü yapılır ama yine de kendimden şüphe ediyorum bazen. Günde 1-2 saat kodlama çalışıyorum, oyun oynamayı bayağı azalttım. Bildim bileli dışarı çıkmıyorum evdeyim. Bu sürede bitiremezsem de kendimden utanırım. Ama yine de burada sormakta fayda vardır dedim. Teşekkürler cevap için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı