15 aydır internet bağlantısı olmamasının sebebi ne olabilir?

pwexxxx

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Deprem bölgesinde yaşıyorum. Depremden önce yaklaşık 7-8 senedir ev interneti kullanıyorduk ancak depremden sonra interneti kapatmak durumunda kaldık. Tekrar açmaya çalıştığımızda, müşteri hizmetlerinden ve internet sitelerindeki altyapı sorgulama sitelerinde 'altyapı yok' sorununu aldık. Ancak şehrin merkezinde yaşıyorum ve oturduğum binada kesinlikle altyapı var çünkü komşum da kullanıyor.

Ben daha çok binanın saha dolabında boş alan olmadığını düşünüyorum. Böyle bir ihtimal kesinlikle yok çünkü boş daireler vs. var. Saha dolabında boş alan yoksa, internet sitelerindeki altyapı sorgulama sayfasında 'altyapı yok' bilgisi almam normal midir? Siz ne düşünüyorsunuz?

Sizin binada başkasında internet var mı peki

Normaldir, port yok demek ki. Çok kanser bir durum. Birinin evden taşınmasını falan bekleyip hemen kapmanız lazım; sürekli kontrol etmeniz lazım port açılmış mı diye. Açtırma konusu da bir sürü mahalle sakini toplanıp dilekçe vermedikçe imkansız hatta öyle yapsanız bile takmayabilirler.

Sizin binada başkasında internet var mı peki.

Evet var.

Bence binada port normal şartlarda olmaması düşük bir ihtimal. Çünkü her daire dolu değil ayrıca internet kullanmayan yaşlı amcalar da var. Ben daha çok binadaki port dolabında, önceden internet kullanıp da kapatan birinin kablosunun kesilmediğini düşünüyorum. Böyle bir durum olabilir mi?

Port yoktur, müşteri hizmetlerini arayıp sorabilir misiniz?

Komşumda var diye yazmış.
Aradım sordum defalarca. Beklemekten başka çareniz yok diyor ancak ben bu durumun fazla beklenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. çünkü hemen yan binada 100 megabit hızla yeni başvuru yapılabiliyor. Bana göre sorun bu binanın port dolabında.

Son düzenleme:

Evet port dolabındadır, ama maalesef fazla beklenecek bir şey.
Yaklaşık 2 yıl sonunda getirdiler bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…