15 bin liraya i3 13100F sistem alınır mı?

Bütçemin yettiği en iyi sistem bu.
İlla şu an almak zorunda mısınız? Şu dönemde gayet iyi indirimler ve sistemler düşüyor. Forumda da zaten çoğu paylaşılıyor.

Tavsiye etmem itopya.com bayisine direkt gidip bizzat oradaki çalışanlarla konuşursan senin bütçene göre çok güzel bir bilgisayar sunarlar sana ben öyke yaptım 1 sene önce aldım gayet memnunum ama bu özelliklere bu para değmez 1650 eski yeni nesil oyunları kaldırmaz ayrıca FPS oyunlarında sizi çok memnun etmez.

Vallahi hocam yaşadığım ildede itopya yok.

Vallahi hocam yaşadığım ildede itopya yok.
Çok acil bir durumunuz yoksa dediğimi yapmanızı öneriyorum. Çok güzel sistemler 15-16 bin bandına satılıyor.

GTX 1650 zayıf kalır bu zamana kadar çıkmış oyunları oynatır 2024 sonrası oyunlarda düşük FPS verir ve sistem pahalı bu ekran kartına göre.

Dediğinizi düşüneceğim hocam öneriniz için sağ ol.

15 bin lira.

15 bine maalesef bulamadım ama tavsiyem şudur linkini attığınız bilgisayarın ekran kartı 1650 evet ama bir de bunun üreticisi var Colorful diye bir yer aldıktan sonra başınızı ağrıtabilir Gigabyte olanları tercih ederseniz daha memnun kalırsınız işin özü bütçenize göre bilgisayar maalesef bulamadım ama bence üstüne biraz daha koyup güzel bir bilgisayar alabilirsiniz itopya zaman zaman indirime giriyor takip ederseniz yakalarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…