15 bin TL- 20 bin TL'ye dağ bisikleti önerisi

Zhyreox

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu yaz için bisiklet alacağım boyum 185 ve kilom 100. Bisikletlerden hiç anlamam, şehir içi gezmelik bir de okula falan da gidip geleyeceğim. Fiyatına göre en iyisi diyebileceğiniz bir model var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba.

Boy ve kilonuza göre 29" jant 18" kadro bir bisikletin işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

İkinci el alma düşünceniz var mı? Varsa gerçekten güzel modeller önerebilirim.

Tokattayım hocam ben önerseniz bile büyük ihtimal yoktur tokatta :D ama eğer bulabilirseniz neden olmasın bütün önerilere açığım.

Hocam merhaba, benim tavsiyelerim bunlar; Carraro Force 950
Parçaları fiyatına göre idare eder kadrosu güzel, gemi gibi gibi hissiyat veriyor, parçaları her yerde kolaylıkla bulunabilir yükseltme yapmak isterseniz birçok yükseltmelerede uygun.
Link;

Üstelik kadrosuda 19 inç olduğu için boyunuzda tam oturacaktır.

Carraro daytona 927
link:

Fiyatına göre parçaları güzel kadrosu mükemmele yakın, dağ bisikleti olmasına rağmen uzun yolda sanki yol bisikletiymiş gibi rahat hissettiriyor :D

Bu bütçelerde Carraro harici bisikletlere yönelmeyin üzülürsünüz. (tecrübeyle sabit :()

Öyle demeyin ya. Tokat da gayet güzel illerimizden bir tanesi, neden bulamayasınız?

Bu bütçe aralığında marka bazında öneri sıralayacağım.

SalcanoBianchiSedonaGhostTrek
Insomnia/IgmanAFX 8029, bulursanız 9029. NTH7 ve NTH9729, 759, 910Kato 3, SE 2000Denk gelirse Martin 7.

AFX 9029 şahsen kullandığım model. Yol tutuşu gerçekten çok iyi.
Tüm kritik aksamları Shimano Deore settir. 7000 serisi alüminyumdan kaliteli ve hafif bir gövdesi var.

NTH9, yakın bir arkadaşımda vardı. 30 vitesli XT takım kullanır. Bildiğim kadarıyla Acera set frenler var.
8029 yerine tercih edilmesini şiddetle tavsiye ederim.

Salcano Insomnia kullanıyordum. Rockshox maşası ile yola inanılmaz tutunuyordu. Komple Acera takımdı. Şubat ayında sattım.

Kato 3 bir abimde vardı. Bir kez test etme şansım olmuştu. Kaliteli bir bisiklettir.
Deore vites takımı ve Altus fren takımı var.

SE 2000 de iyi sayılabilir. Birçok seriden karışık parçalar var.
Gövdesi 7000 serisi alüminyum olduğundan daha sağlam ve hafif denilebilir.

Salcano Igman SLX takım kullanır. Hakikaten çok sağlam bir bisiklet.
Bir tanıdığım orijinal SLX doannımları söküp Sora takıma çevirmişti daha atak kullanmak için.

İkinci el olarak önerebileceğim bisikletler bu şekilde.

Bu bütçede alınabilecek sıfır bisikletlerden daha kaliteli bileşenlere sahipler. Bakımları yapıldıkça ömürlük diyebiliriz.

Not: Sıralamada en baştaki ürün, Shimano için en alt seviyedir.

Tourney>Tourney TX>Altus>Acera>Alivio>Deore>SLX>XT>XTR.

Sora, yarış bisikletlerinde kullanılır genellikle.

Öyle demeyin ya. Tokat da gayet güzel illerimizden bir tanesi, neden bulamayasınız?

Bu bütçe aralığında marka bazında öneri sıralayacağım.

SalcanoBianchiSedonaGhostTrek
Insomnia/IgmanAFX 8029, bulursanız 9029. NTH7 ve NTH9729, 759, 910Kato 3, SE 2000Denk gelirse Martin 7.

Afx 9029 şahsen kullandığım model. Yol tutuşu gerçekten çok iyi.
Tüm kritik aksamları Shimano deore settir. 7000 serisi alüminyumdan kaliteli ve hafif bir gövdesi var.

Nth9, yakın bir arkadaşımda vardı. 30 vitesli XT takım kullanır. Bildiğim kadarıyla Acera set frenler var.
8029 yerine tercih edilmesini şiddetle tavsiye ederim.

Salcano ınsomnia kullanıyordum. Rockshox maşası ile yola inanılmaz tutunuyordu. Komple Acera takımdı. Şubat ayında sattım.

Kato 3 bir abimde vardı. Bir kez test etme şansım olmuştu. Kaliteli bir bisiklettir.
Deore vites takımı ve altus fren takımı var.

SE 2000 de iyi sayılabilir. Birçok seriden karışık parçalar var.
Gövdesi 7000 serisi alüminyum olduğundan daha sağlam ve hafif denilebilir.

Salcano ıgman SLX takım kullanır. Hakikaten çok sağlam bir bisiklet.
Bir tanıdığım orijinal SLX doannımları söküp sora takıma çevirmişti daha atak kullanmak için.

İkinci el olarak önerebileceğim bisikletler bu şekilde.

Bu bütçede alınabilecek sıfır bisikletlerden daha kaliteli bileşenlere sahipler. Bakımları yapıldıkça ömürlük diyebiliriz.

Not: Sıralamada en baştaki ürün, Shimano için en alt seviyedir.

Tourney>tourney tx>altus>acera>alivio>deore>slx>xt>xtr.

Sora, yarış bisikletlerinde kullanılır genellikle.

Hocam ilk başta dediğim gibi ben bisiklet cahiliyim :D bunların arasından al sür git kardeşim diyeceğiniz model hangisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı