15 bin TL 2K 240Hz monitör önerisi

Bütçe
15000

em1r0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi hafta sonları diliyorum.

7500F 4070s sistem için bakıyorum, her türlü oyunu oynuyorum. Bu yüzden hem 2K hem de yüksek Hz bakıyorum. MAG274QRFw alacaktım ama Hz konusunda emin olamadım.

Aklımda MSI G274qpx vardı 13.300₺'ye fakat ölü piksel konusundan biraz çekiniyorum, ve satıcısı İncehesap bu konularda fazlası ile uğraştırıyormuş, o yüzden biraz mesafeli kaldım o monitöre.

ASUS TUF VG27AQML1a monitöre baktım, ölü piksel testi yaptırıp 14.700₺'ye Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirim.

Bu bütçelerde daha iyisi var mıdır? Bir de bu 2560.1440 monitörler QHD oluyor diye biliyorum bazılarında WQHD yazıyor, bunun sebebi nedir? Bir sorun olur mu? ASUS QHD mi WQHD mi?

Merhaba öncelikle sadece rekabetçi oyun oynuyorsan 2K değil ama Zowie XL2546k öneririm.

Merhaba öncelikle sadece rekabetçi oyun oynuyorsan 2K değil ama Zowie XL2546k öneririm.
Hocam IPS panel bakıyorum, her türlü oyunu oynuyorum diye belirtmiştim.

Dizi film oyun vs her konuda tatmin edecek monitör bakıyorum.

ASUS TUF VG27AQML1a o fiyata en iyisi olabilir onu alın alternetif olarak da önerebileceğim bu var bunada göz at ASUS kafana yatmazsa yani https://www.akakce.com/monitor/en-u...-b-27-1-ms-qhd-oyuncu-u-fiyati,301546922.html
Önceliğin ASUS olsun bu öyle alternatif olsun bir sorun çıkarsa diye ve kanka QHD 2560x1440p oluyor yani 2K WQHD 3840x2160p yani 4K oluyor hayırlı olsun al ASUS'u.

Asus’un sorunu var mıdır? G274QPX’e göre panel kalitesi nasıldır?

g274qpx srgb %133 gibi bir şey kağıt üstünde , asus modelinin %100 çok fark var mıdır?

@BerkayZ87
@Saint Lucia

Yazdığımı okur musun hocam, ölü pikselinden biraz çekiniyorum incehesap böyle konularda pek güven vermiyormuş, bugün alacağım asus’u sanırım. Umarım sorun yaşamam.

Forumlarda okuduğum üzere ikisi de birbirine çok yakınmış.

Msı g274qpx ve Asus VG27AQML1a

ASUS'u alın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…