15 bin TL 2K monitör önerisi

Bütçe
10000-15000

Chi no hana

Decapat
Daha fazla  
4070 Super ekran kartıma ayıp olmaması için 2K çözünürlükte bir monitör arayışındayım. Nereye baksam Samsung G65B öneriliyor fakat Curved sevmiyorum ve AAA oyunlar oynamadığım sürece dik kullanmayı düşünüyorum o yüzden pek içime sinmiyor açıkçası. Philips Evnia 27M2N5500 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Başka monitör önerilerine de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

4070 Super ekran kartıma ayıp olmaması için 2K çözünürlükte bir monitör arayışındayım. Nereye baksam Samsung G65B öneriliyor fakat Curved sevmiyorum ve AAA oyunlar oynamadığım sürece dik kullanmayı düşünüyorum o yüzden pek içime sinmiyor açıkçası. Philips Evnia 27M2N5500 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Başka monitör önerilerine de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

MSI G274QPF e2. İstediğiniz özelliklere sahip. Curved değil. Tam pivot. Aşağı yukarı sağa sola dikey yatay mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
G274QPX al.

Qpx bütçesindeki en iyi 240Hz IPS monitör. 180Hz olanlardan da üstün. Philips 27m2n5500, XG27acs, G274QPF E2 vb yani. LG UltraGear 27GR83Q-B ve ASUS TUF VG27AQML1A gibi monitörlerden de daha iyi. Özetle çok iyi.

MSI G274QPF e2. İstediğiniz özelliklere sahip. Curved değil. Tam pivot. Aşağı yukarı sağa sola dikey yatay mevcut.
G274QPF E2 görebildiğim kadarıyla sadece ölü pikselli teşhir ürün olarak satılıyor. Sanırım tercihimi G274QPX tarafından yana kullanacağım. Tekrar teşekkür ediyorum öneride bulunanlara.

G274QPF E2 görebildiğim kadarıyla sadece ölü pikselli teşhir ürün olarak satılıyor. Sanırım tercihimi G274QPX tarafından yana kullanacağım. Tekrar teşekkür ediyorum öneride bulunanlara.

G274QPF E2 alt model zaten. Parlaklık, kontrast ve renk gamutu gibi konularda çok daha düşük.

Anladım hocam. Teşekkür ederim tekrardan, cevap attıktan 15 dakika sonra G274QPX modelin siparişini verdim.

G274QPF E2 ile alakalı bir düzeltme yapayım. Testlerde parlaklık olarak biraz daha yüksek çıkmış garip bir şekilde. Kontrast ve renk gamutunda bariz geride ki iki monitörde absürt yüksek parlaklığa sahip. Qpx 460 CD iken qpf E2 500CD çıkıyor. 460 çok fazla zaten. Aradaki farkı kontrast, renk gamutu, 240Hz vb nedenlerden dolayı vereceksin.

Monitörün tepki süresini Fast modda kullan. Detaylı incelemesi var burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bu monitör (G274QPF) ile alakalı bir konu açacaktım. Sorumu buradan sorayım. İlk sorum benim ekran kartı RX480 model ve alalı da epey oldu. Aldığım zaman forumlarda hep 75Hz öneriliyordu. Kart çok güçlü olmadığı için 75Hz üzerinin pek etkisi olmayacağı yazılıyordu. Bu monitör çok sıkıntı çıkartır mı? İkinci sorum da monitörün pivot olduğu yazıyor ama hiçbir kullanıcı fotoğrafı ve incelemede bunu göremedim. İncelemeler genellikle E2 modeli ile çekilmiş. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı