Merhaba, 15 bin TL civarında anakart + işlemci arıyorum şu an elimde i5 12400F var AM5'e geçmek istiyorum. Anakartta 2 tane SSD slotu olması tercihimdir, şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Gigabyte B650 UD AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
7700x önermem, TDP değeri çok yüksek, düz 7700 almak daha mantıklı olur.
Ayrıca atılan Anakartın kronik sorunları olabiliyor, Egale AX çok daha iyi olur.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Anakart olarak B650 Eagle alıp, işlemciyi Ryzen 5 7500F yapmayı düşünüyorum. Artan bütçeyle bana uygun bir RAM önerir misiniz? Bu işlemci performans açısından bir düşüş yaşatır mı?
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Anakart olarak B650 Eagle alıp, işlemciyi Ryzen 5 7500F yapmayı düşünüyorum. Artan bütçeyle bana uygun bir RAM önerir misiniz? Bu işlemci performans açısından bir düşüş yaşatır mı?
Kingston Beast 16 GB 6000 MT KF560C30BBEK2-16TR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bütçeyi arttırabiliyorsanız bundan 2 tane alıp 32GB yapın:
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MT PVV516G60C30 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.