15 bin TL AM5 sistem yükseltme tavsiyesi

Anakart ve ram olarak bu ikisini öneririm. Eğer R5 5600x, b450 ve ddr4 ramlerini satacaksan. Eline geçen + bütçe ile R7 8700F alabilirsin.

https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryze...emci-mpk-p-51183?utm_campaign=akakce&v=1.62.8
ya da R5 7600 alırsın.

Ekran kartını ve O soğutucuyu satın. Sıvı soğutucunun bakımı vs. zor olduğu için asla bulaşmam ben ona. O yüzden onu da satmanızı öneririm.
En başta belirttiğim parçaları da satınca dediğim parçalar için elinizde yeterli bütçe olur hatta X670E anakart için bile bütçe yetebilir.

Durduk yere kullandıgı sogutucuyu satmasına gerek yok. Adam bakımını yapıyor demek ki.

Durduk yere kullandıgı sogutucuyu satmasına gerek yok. Adam bakımını yapıyor demek ki.
Phantom spirit hem yer açısından hem de bakım açısından hem daha konforlu hem de daha performanslı.
Ayrıca sessizlik açısından da kule tipi olan çoğu soğutucuyu katlayıp 4 e bölüyor.

Hocam, bakım derken zahmetli bir bakımı yok kapalı devre sıvı soğutma olduğu için. Custom değil. Sadece fanlarını temizliyorum ve de termal macun yenilemesi, başka bir şey yok. Kule tipide olsa aynısını yapacağım. Ve Arctic Liquid Freezer II 240Mm'nin performansı daha iyi diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Şimdilik satmama yönündeyim sıvı soğutmayı. Ve aşağıdaki konuda yeteceği söylenmiş.

Son düzenleme:
İfadeler: AB0

O sivi soğutma 14. nesil i7 falan kullanmayacaksan seni uzun süre götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…