sauronungozu Megapat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #11 Showdown King dedi: Hocam Youtube'da testleri var. Bakın bi'. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Baktım videoların çoğuna ya. Sen kullanıyorsun sandım ondan sorayım dedim, teşekkür ederim hocam.
Showdown King dedi: Hocam Youtube'da testleri var. Bakın bi'. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Baktım videoların çoğuna ya. Sen kullanıyorsun sandım ondan sorayım dedim, teşekkür ederim hocam.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 1 Nisan 2024 #12 Honor 90 Honor 90 REA-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com POCO X6 5G Buy - Xiaomi Türkiye POCO X6 5G Buy: Güçlü Snapdragon® 7s Gen 2, CrystalRes 120 Hz FIow AMOLED, OIS özellikli 64 MP üçlü kamera www.mi.com Samsung Galaxy A35 5G Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Honor 90 Honor 90 REA-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com POCO X6 5G Buy - Xiaomi Türkiye POCO X6 5G Buy: Güçlü Snapdragon® 7s Gen 2, CrystalRes 120 Hz FIow AMOLED, OIS özellikli 64 MP üçlü kamera www.mi.com Samsung Galaxy A35 5G Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2024 #13 sauronungozu dedi: Baktım videoların çoğuna ya. Sen kullanıyorsun sandım ondan sorayım dedim, teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Discord'da veya başka yerlerde bu cihazın çok büyük kullanıcı kitlesi var. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
sauronungozu dedi: Baktım videoların çoğuna ya. Sen kullanıyorsun sandım ondan sorayım dedim, teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Discord'da veya başka yerlerde bu cihazın çok büyük kullanıcı kitlesi var. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
sauronungozu Megapat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #14 Silinen üye dedi: Honor 90 Honor 90 REA-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com POCO X6 5G Buy - Xiaomi Türkiye POCO X6 5G Buy: Güçlü Snapdragon® 7s Gen 2, CrystalRes 120 Hz FIow AMOLED, OIS özellikli 64 MP üçlü kamera www.mi.com Samsung Galaxy A35 5G Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... A35 güzel değil bence ya. Poco da çok oyun odaklı geliyor, Honor 90 aklımda ama Realme GT 2 daha iyi gibi sanki. Eyvallah hocam.
Silinen üye dedi: Honor 90 Honor 90 REA-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com POCO X6 5G Buy - Xiaomi Türkiye POCO X6 5G Buy: Güçlü Snapdragon® 7s Gen 2, CrystalRes 120 Hz FIow AMOLED, OIS özellikli 64 MP üçlü kamera www.mi.com Samsung Galaxy A35 5G Samsung Galaxy A35 5G SM-A356E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... A35 güzel değil bence ya. Poco da çok oyun odaklı geliyor, Honor 90 aklımda ama Realme GT 2 daha iyi gibi sanki. Eyvallah hocam.
ÇılgınTosba Megapat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 271 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Donanımı 1 Nisan 2024 #15 Realme GT2 düşünürseniz 1 haftalık cihaz yardımcı olurum size. iPhone 15 geldiği için ihtiyacım kalmadı. 12-256 GB olan versiyon.
Realme GT2 düşünürseniz 1 haftalık cihaz yardımcı olurum size. iPhone 15 geldiği için ihtiyacım kalmadı. 12-256 GB olan versiyon.
sauronungozu Megapat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #16 ÇılgınTosba dedi: Realme GT2 düşünürseniz 1 haftalık cihaz yardımcı olurum size. iPhone 15 geldiği için ihtiyacım kalmadı. 12-256 GB olan versiyon. Genişletmek için tıkla... Yok hocam teşekkür ederim.
ÇılgınTosba dedi: Realme GT2 düşünürseniz 1 haftalık cihaz yardımcı olurum size. iPhone 15 geldiği için ihtiyacım kalmadı. 12-256 GB olan versiyon. Genişletmek için tıkla... Yok hocam teşekkür ederim.