Merhaba. Bundan önceki cihazım bir ofis laptopu. Bilgisiz bir şekilde alınmış bir cihaz, 5.yılını dolduruyor ve artık ihtiyaçlarımı karşılayamıyor. Ben pek oyun oynayan bir insan değilim. Online oyunlarla hiç aram yok. Daha çok pes FIFA serilerini oynayıp kariyer yapıyorum. Aşırı bir beklentim yok.
Merhaba. Bundan önceki cihazım bir ofis laptopu. Bilgisiz bir şekilde alınmış bir cihaz, 5.yılını dolduruyor ve artık ihtiyaçlarımı karşılayamıyor. Ben pek oyun oynayan bir insan değilim. Online oyunlarla hiç aram yok. Daha çok pes FIFA serilerini oynayıp kariyer yapıyorum. Aşırı bir beklentim yok.
İşlemcisi sanal çekirdeğe sahip, ekran kartıda aynı zamanda paylaşımlı. 8GB bellek yeterli olmayabilir yükseltmeni tavsiye ederim. Bu fiyat bandında sıfır almak istiyorsan maksimum bu var.
Masaüstü bilgisayar düşünürsen daha iyi donanımlara sahip bir şeyler bulabilirsin, dizüstü istiyorsan çevrendeki ikinci el ilanları incelemeni tavsiye ederim.
Yok öyle bir şey, yığınla 5500U-5600H-5700U-7530U-7730U ve benzeri çok çok daha iyi modeller var. Attığın laptopun gerçek değeri 8-9 falan, yanlış yönlendirme yapma.