15 bin TL bilgisayar toplama

Bütçe
15.000

Doğukan0733

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam, sağlıklı günler dilerim. Ben yeni masaüstü almak istiyorum. Açıkçası ilk olacak. 15 k bandında bir bütçem var. Ben 3 tane beğendim. Bunlardan hangisi alınır, bunların dışında önerilerinize de açığım. Oyun için alıyorum. 1. alternatifim bu 6700XT. 2. RTX 3060 8 GB ve son olarak 6600XT. Aralarında elbette fark vardır fakat benim için çok sorun değil 5-10 FPS kaybı. Rica etsem düşüncelerinizde sebeplerinizi de belirtirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sistem kesinlikle diğerlerine bakmayın bile sadece anakartı B550M-K yapın yeterli.

Bu kasada işlemciyi mi Ryzen 5 5600'e yükseltmek daha iyi, yoksa anakartı B550M-K yükseltmek mi?

Arkadaşın attığı RX 6700 XT'li sistemdeki kasa daha iyi aynı fiyatlar zaten R5 5600 yapınca.

Aslında arttırabilirim fakat monitör de almam gerektiği için 20k geçmesin istiyorum. 144Hz+ monitörlerin fiyatları ne durumda bilginiz var mı?

İkisini değiştirince 16 bin falan yapıyor 4 bine çok rahat 144 Hz monitör bulunur kesinlike anakartı B550M-K işlemciyi R5 5600 yapın.

Anladım. Çok teşekkürler yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…