Q qwakzy Centipat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 82 11 Aralık 2024 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi bisiklet önerisi istiyorum. Aklımda Salcano NG650 var ama sizlerede sormak istedim. Bütçem Max 15 bin daha da cıkmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Başlıkta gördüğünüz gibi bisiklet önerisi istiyorum. Aklımda Salcano NG650 var ama sizlerede sormak istedim. Bütçem Max 15 bin daha da cıkmaz.
turtur scientifica Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 222 17 Aralık 2024 #2 qwakzy dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi bisiklet önerisi istiyorum. Aklımda Salcano NG650 var ama sizlerede sormak istedim. Bütçem Max 15 bin daha da cıkmaz. Genişletmek için tıkla... Salcano NG650'yi eleyin. Hangi amaçla kullanacaksınız ona göre tavsiye verebilirim.
qwakzy dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi bisiklet önerisi istiyorum. Aklımda Salcano NG650 var ama sizlerede sormak istedim. Bütçem Max 15 bin daha da cıkmaz. Genişletmek için tıkla... Salcano NG650'yi eleyin. Hangi amaçla kullanacaksınız ona göre tavsiye verebilirim.
Q qwakzy Centipat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 82 22 Aralık 2024 #3 turtur scientifica dedi: Salcano NG650'yi eleyin. Hangi amaçla kullanacaksınız ona göre tavsiye verebilirim. Genişletmek için tıkla... Freeride merdiven tarama falan yani normal sürüs icin degil
turtur scientifica dedi: Salcano NG650'yi eleyin. Hangi amaçla kullanacaksınız ona göre tavsiye verebilirim. Genişletmek için tıkla... Freeride merdiven tarama falan yani normal sürüs icin degil
turtur scientifica Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 222 23 Aralık 2024 #4 Tamam yine eleyin. Bu bisikletle olmaz. qwakzy dedi: Freeride merdiven tarama falan yani normal sürüs icin degil Genişletmek için tıkla...
Tamam yine eleyin. Bu bisikletle olmaz. qwakzy dedi: Freeride merdiven tarama falan yani normal sürüs icin degil Genişletmek için tıkla...
Q qwakzy Centipat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 82 4 Şubat 2025 #5 turtur scientifica dedi: Tamam yine eleyin. Bu bisikletle olmaz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma 1 ay gecmis ne onerebilirsin peki? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
turtur scientifica dedi: Tamam yine eleyin. Bu bisikletle olmaz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma 1 ay gecmis ne onerebilirsin peki?