MSI'ın srgb modu biraz daha iyi gibi ama şans faktörü de önemli. Size kesin iyi bir ünitenin denk geleceğini söyleyemem. DCI-P3 renk uzayın da MSI biraz daha iyi çıkmış. Yine de çok elzem bir fark göremedim. Parlaklık da Gigabyte biraz önde. Kontrast oranları benzer. Gigabyte tarafında tüm yenileme hızlarında makul bir performans gösteriyor. MSI da sadece yüksek yenileme hızını test etmişler onda da gayet yeterli. Aradaki farklar ufak tefek gözüküyor.
Kullanıcı yorumlarına, fiyata, taksite, sunduğu ek özelliklere vs bakın. Aradaki farklar dediğim gibi atla deve değil. Birini aldığında niye diğerini almadım diyeceğini sanmıyorum.
Hz, renk gamutu, biraz daha iyi srgb modu, daha iyi piksel OverDrive optimizasyonu gibi farklılıklar var. Biraz daha gelişmiş modeller ancak çağ atlatmaz. Güçlü bir sistemin varsa ve 15k Bütçen varsa az daha koyup 4k almak daha mantıklı olur.
U27g4r, 27m2N3800a veya M27up.