15 bin TL civarı sistem önerisi

nerytt

Femtopat
Daha fazla  
Su bilgisayarlar arasinda hangisi en iyi ve hangisini almalıyım? Biraz yardim edin:

Hazir sistemlerin yanina monitor falan da alacağım, siz sadece hangisini tercih edeyim onu soyleyin. Veya sizin onerebileceginiz Tek kasaysa max butce 16 bin tl ve eger hazir sistem setiyse max butce 20 bin tl lik bir bilgisayar onerebilirsiniz(1tb depolama olursa guzel olur), oneri herhangi gibi siteden olabilir(itopya,gencergaming,incehesap,hepsiburada vb).

Son düzenleme:
En üstteki aralarından en iyi bence.

3050 olanı alın zeironuda sakın düşünmeyin para tuzağı o fiyata 1660S alınmaz.

PCH ARC V1 | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | Sparkle Intel Arc A750 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com bunada bakabilirsin

Agam eyw eger daha iyi bir oneri gelmesse bunu alicam kessin

Hocam alacak olursanız bütçeniz varsa Vento kasayı tercih edin, eğer bütçeniz kısıtlıysa yükseltemeyecek olursanız da kasada Gamepower aurayı tercih edin çünkü hem fiyat düşüyor hem de Ravadin modelinin ön kısmında 2 adet fan bulunuyor ve tam olarak mesh değil.

Gamepower Auraya gecmeyi dusunmustum hem psu konusunda daha yuksek ama dezavantajlarini bilmedigim icin bi sorim dedim, sagolun hocam, daha iyi bi oneriniz varsa soyleyebilirsinz

Hayirli ugurlu olsun 15bin tl lik bilgisayar 20k oldu

Son düzenleme:
Gamepower Auraya gecmeyi dusunmustum hem psu konusunda daha yuksek ama dezavantajlarini bilmedigim icin bi sorim dedim, sagolun hocam, daha iyi bi oneriniz varsa soyleyebilirsinz

Hayirli ugurlu olsun 15bin tl lik bilgisayar 20k oldu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adamda yeni atmıştı videoyu stok mu azaldı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…