Sistemi yükseltmektense 0 dan almak daha faydalı olacaktır.Intel(R) Core(tm) i3 9100F CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz.
MSI H310M Pro-VDH Plus Intel H310 soket 1151 DDR4 2666 anakart.
4x2 RAM.
AMD Radeon HD 5450 1GB ekran kartı.
128 GB SSD.
Selamünaleyküm arkadaşlar, bu sistemi yükseltmek istiyorum. CS2/VALORANT tarzı ve birçok oyunu rahat oynayabileceğim bir sistem için önerileriniz nelerdir? Bütçe 15-10k
Elektronik: R5 5500 - RX 6650 XT sistem 13.999 TL
Normal fiyatin bir alti denilebilir, cok da iyi degil. Kasa ve PSU haric ve anakart A chipset olmasi problem olmayacaksa, guzel. Kasa 600 vererek XPG olabilir. https://pckolik.com/urun/neo-oyun-bilgisayari-radeon-rx-6650xt/www.technopat.net
XPG kasa yapin.
2. sistemdeki bilgisiyarda çoğu oyunu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?Sistemi yükseltmektense 0 dan almak daha faydalı olacaktır.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İki sistemde iyi fakat 2. linktekini tercih edin.
Hocam fiyatına göre gaye iyi bir sistem arkadaşın dediği gibi kasayı değişirseniz tam olacaktır. Bütçenizi daha aşağı tutmak isterseniz benim mesajıma bakabilirsiniz.Şimdi buradakı sistem 14 bin lira mı? Nasıl özellik olarak benim pek bir bilgim yokç
Şimdi buradakı sistem 14 bin lira mı? Nasıl özellik olarak benim pek bir bilgim yokç.
Evet oynarsınız.Şimdi buradakı sistem 14 bin lira mı? Nasıl özellik olarak benim pek bir bilgim yokç
2. sistemdeki bilgisiyarda çoğu oyunu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?
O zaman şimdi bu sistemi mi yapmalıyım? Dediğim gibi pek bir bilgim yok kusura bakmayın sadece oyun oynamak istiyorum, kafamı dağıtmam lazım.Elektronik: R5 5500 - RX 6650 XT sistem 13.999 TL
Normal fiyatin bir alti denilebilir, cok da iyi degil. Kasa ve PSU haric ve anakart A chipset olmasi problem olmayacaksa, guzel. Kasa 600 vererek XPG olabilir. https://pckolik.com/urun/neo-oyun-bilgisayari-radeon-rx-6650xt/www.technopat.net
XPG kasa yapin.
O zaman şimdi bu sistemi mi yapmalıyım? Dediğim gibi pek bir bilgim yok kusura bakmayın sadece oyun oynamak istiyorum, kafamı dağıtmam lazım.
Monitörünüzü öğrenebilir miyim? En azından hz değerini.O zaman şimdi bu sistemi mi yapmalıyım? Dediğim gibi pek bir bilgim yok kusura bakmayın sadece oyun oynamak istiyorum, kafamı dağıtmam lazım.