15 bin TL civari telefon önerisi

Bütçe
15000

Furkan1903ege

Centipat
Daha fazla  
15k civarı bütçem var. Oyun oynarım. Kamera da lazım. S21 FE'ye baktım oyun için olmaz dediler. Ne alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
14.000 A34 5G var. Ben kullanıyorum alalı 15 gün oldu ısınma az pil performansı düşük, oyun performansı orta Pes'te 2 elden sonra yüksek grafik 60 FPS'de ısınma yapıyor bilgin olsun.

S21 FE kesinlikle. Bütçe çıkmazsa ikinci el al. POCO falan sakın bulaşma pişman eder. Yukarıda yalan söyleyen arkadaşa da güvenme. Yok 5 yıl kullanırsın falan hikaye.

S21 FE kesinlikle. Bütçe çıkmazsa ikinci el al. POCO falan sakın bulaşma pişman eder. Yukarıda yalan söyleyen arkadaşa da güvenme. Yok 5 yıl kullanırsın falan hikaye.

S21 FE kesinlikle oyun telefonu falan değil. X3 Pro var arkadaşımda hala taş gibi kullanıyor. Samsung bende severim ama senin gibi fanboy değilim.

S21 FE kesinlikle oyun telefonu falan değil. X3 Pro var arkadaşımda hala taş gibi kullanıyor. Samsung bende severim ama senin gibi fanboy değilim.

Senin neyin fanboyu olduğun belli. Samsung'un kalitesi hiçbir markada yok. Android tarafından bahsediyorum.

Başka biri S21 FE oyun oynamak için değilse, iyi demişti.

Bende yeni aldım. Oyun da oynuyorum sosyal medyaya da giriyorum mis gibi cihaz. Sakın diyeyim Çinli markala bulaşma. Oynatmadığı oyun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı