15 bin TL civarına sistem toplamak

Bütçe
15.000 18.000

Talha Bozseki

Centipat
Daha fazla  
Ben kasa toplamak istiyorum. Bütçem sınırlı; yaklaşık 15.000 TL civarında, belki biraz üzerine çıkabilirim. Nasıl bir sistem toplayabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

oyun için mi topluyorsun yoksa ofis işleri için mi, eğer oyun içinse ne tür oyunlar oynayacağını yazar mısın. İkinci el temiz toplarsan daha iyi olur.

oyun için mi topluyorsun yoksa ofis işleri için mi, eğer oyun içinse ne tür oyunlar oynayacağını yazar mısın. İkinci el temiz toplarsan daha iyi olur.
İşten gelince canım sıkılıyor ve oyun oynamak istiyorum dying light,dyinglight2,metin2 vesaire

Son düzenleme:
İşten gelince canım sıkılıyor ve oyun oynamak istiyorum dying light,dyinglight2,metin2 vesaire
  • AM4 (İyiden kötüye B550, B450, A520) anakart (İyi test et.)
  • R3 3. nesil veya R5 3. nesil, 5. nesil (Pinlerine dikkat et.)
  • En az 3000MHz DDR4 RAM (3000-3600MHz için CL15-18)
  • Samsung, Kioxia, WD, Kingston, Crucial, Adata gibi bilinen markalardan 1 adet M.2 SSD (Bence sıfır al ama bütçene bağlı.)
  • Corsair, Cooler Master, HighPower, XPG, NZXT, AeroCool gibi bilindik markalardan minimum 500W ve koruma sertifikası olan PSU
  • Ucuzundan mümkünse önü cam olmayan modern bir kasa. Mümkünse önde 3 arkada 1 fanlı.
  • Kalan paraya mümkün olan en iyi ekran kartı. Mining geçmişi mümkünse olmasın.
Kendin parçaları seç beğen at. Bakarız.

Eğer İstanbul'daysan fiziksel olarak toplamanda yardımcı olurum.

Maalesef istanbulda değilim ama söylediğin parçalara çok dikkat ederek alacağım ve senin bilgi dahilinde olur çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…