15 bin TL direksiyon seti önerisi

EzaysWorld

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Bir direksiyon seti arayışındayım hangi markayı ve modeli tercih etmeliyim? Ben bu 2 model arasında kaldım. Başka önerilere açığım.

Logitech G29
Force V995

Sakın Rampage almayın sakın, bu bütçeye G29 alın geçin araştırmanıza bile gerek yok.

Herkese iyi Sosyaller. Bir direksiyon seti arayışındayım hangi markayı ve modeli tercih etmeliyim? Ben bu 2 model arasında kaldım. Başka önerilere açığım.

Logitech G29
Force V995
Ayrıca sorunuz varsa şuan bizzat kullanıyorum, sorularınızı cevaplayabilirim.

Sakın Rampage almayın sakın, bu bütçeye G29 alın geçin araştırmanıza bile gerek yok.

Ayrıca sorunuz varsa şu an bizzat kullanıyorum, sorularınızı cevaplayabilirim.

Anladım hocam zaten bu forumda Rampage direksiyon alınmamasını belirten kişi sayısı çok fazla yine de sormak istedim. Bir de G29a sonradan direksiyon takabiliyor muyuz? Yani 3D baskı aldığım bir direksiyonu G29'un gövdesine takabilir miyim?

Ya 3D yazıcıda menteşelerin yerine uygun olacak şekilde basman lazım ya da 3D yazıcı değilde gerçek bir direkiyon takarken https://www.hepsiburada.com/logitech-g29-direksiyon-tak-cikar-aparati-super-set-pm-HBC00004NYNW0 buna ya da bunun gibi bir aoparata ihtiyacın olacak.

Herkese iyi sosyaller. Bir direksiyon seti arayışındayım hangi markayı ve modeli tercih etmeliyim? Ben bu 2 model arasında kaldım. Başka önerilere açığım.

Logitech G29
Force V995

Böyle bir para Rampage'e verilmemeli. G29 şu an en iyi seçenekmi orasını bilmiyorum. Set fiyatlarını pek takip etmedim. Ondan dolayı net bir şey diyemem.

Hocam genellikle F1 24 oynayacağım stok direksiyon da ne kadar iş görür bilemediğimden sordum. Sorun yaşatmaz umarım.

Böyle bir para Rampage'e verilmemeli. G29 şu an en iyi seçenekmi orasını bilmiyorum. Set fiyatlarını pek takip etmedim. Ondan dolayı net bir şey diyemem.

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…