Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #11 Leon Dayı dedi: Bunu da paylaşacaktım ama biraz daha iyi monitör almanız için paylaşmadım. Zaten AMD Ryzen 5600 da iyi ama Intel i3-12100F'da tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Monitör sorun değil onu zaten sonra alacağım.
Leon Dayı dedi: Bunu da paylaşacaktım ama biraz daha iyi monitör almanız için paylaşmadım. Zaten AMD Ryzen 5600 da iyi ama Intel i3-12100F'da tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Monitör sorun değil onu zaten sonra alacağım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.930 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 8 Mayıs 2023 #12 Stoch dedi: Monitör sorun değil onu zaten sonra alacağım. Genişletmek için tıkla... Monitör şimdi alınmayacak ise o zaman attığınız sistemi alabilirsiniz.
Stoch dedi: Monitör sorun değil onu zaten sonra alacağım. Genişletmek için tıkla... Monitör şimdi alınmayacak ise o zaman attığınız sistemi alabilirsiniz.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #13 Leon Dayı dedi: Monitör şimdi alınmayacak ise o zaman attığınız sistemi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Leon Dayı dedi: Monitör şimdi alınmayacak ise o zaman attığınız sistemi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.