15 bin TL hazır sistem önerisi

3060 ti veya attığım sistem arasında kaldım ama amd alırım

Hocam kasayı DeepCool seçip üstüne işlemciyi R5 5600 yapabiliyoruz. Bence kaçırmasın. Bende aynı sistemi almayı düşünüyorum. 2. Elden baktığımda RX 6700 XT'li sistem bulmuştum 16k'ya. Ama yani bütçem var şeyim var bi sıfır fişekleyeyim dedim. Aramaya başladım sonra foruma daldım karşıma siz çıktınız.

Hocam sizin kendi sisteminiz sanırım. Kasanın soğutması nasıl? Oyundayken kaç derecelere çıkıyor ekran kartı?

Son düzenleme:

Şu an alamam 1 2 aya alacağım tabii o zamana kadar kalırsa %90 kalmaz RTX 3060 Ti alırım

o markanın ısı sorunu var diyolar

o markanın ısı sorunu var diyolar
Hangi marka hocam? Kasadan mı bahsediyorsunuz? Rampage olan.

Şu an alamam 1 2 aya alacağım tabii o zamana kadar kalırsa %90 kalmaz RTX 3060 Ti alırım
Hocam 3060 Ti saf güçte performanslı bir ekran kartı değil. Bence tercihinizi AMD'den yana kullanın.

Hocam sizin sistem darboğaz yapmıyor mu? 1080p'de yapması gerek çünkü.

Son düzenleme:

Ekran kartı markasını diyorum 1 2 aya durumun ne olacağı belli degil hocam

Hocam onun fiyatı artmış. Doğru düzgün bir işlemci bile takamıyorsun 15K'ya. 2. elden güzel şeyler çıkabilir ama ben güvenmiyorum sıfır olmadan yapamam diyorsan araştırmanı öneririm. Donanış Arşivi, PCH gibi kanalların sınırlı stokla F/P ürünleri oluyor. Fakat sınırlı stokla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…