Merhaba, arkadaşım yakın zaman sonra yeni bir sistem alacak. 15.000TL bütçesi var. M.2 SSD'li Intel bir sistem istiyor. Kendisinin kafasında 3050 ve i3 13. nesil işlemci var ama belki daha iyisi vardır diye yazmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, arkadaşım yakın zaman sonra yeni bir sistem alacak. 15.000TL bütçesi var. M.2 SSD'li Intel bir sistem istiyor. Kendisinin kafasında 3050 ve i3 13. nesil işlemci var ama belki daha iyisi vardır diye yazmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum.
Sinerji Hestia Ryzen 5 7600 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!