15 bin TL kask önerisi

iskender0

Kilopat
Selamlar,
22 model PCX satın aldım ve uzun yolda da kullanacağım Allah izin verirse. Bu motorun yol hızlarında yani 90-110 km/h hızlarda ses almayacak, güvenli ve mümkünse biraz da şık kask arıyorum. Bu arada motorum beyaz ona göre öneri yapmak isteyenler olursa diye söyledim. Scorpion Exo 520 Air modelini bayağı beğendim şahsen ama çok anlamam bu kask piyasasından. Ondan bu piyasayı bilen değerli insanların fikrine ihtiyacım var. Max olarak da 15k civarlarına çıkmayı düşünüyorum.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mehmetkayice Hocam bu modeli ilk defa duydum bi araştırayım. Fakat siz scorpion exo 520 air hakkında ne düşünüyorsunuz. Yani düz renkleri 10k, desenli renkleri 12k civarı ve hoşuma da gitti. İşimi görmez mi?
Rüzgar alır mı 90-110'da?

@Görkem Umut Evet haklısınız hocam. Sadece hani en az rüzgar alan, en az rahatsız eden nedir diye sormaya çalışmıştım esasen. Ön cam taktırıcam zaten ama gpyi önermiyorlar. Giviyi baya beğeniyorlar. Hocam sizin bilginiz var mı scorpion exo 520 air hakkında?

Selamlar,
22 model PCX satın aldım ve uzun yolda da kullanacağım Allah izin verirse. Bu motorun yol hızlarında yani 90-110 km/h hızlarda ses almayacak, güvenli ve mümkünse biraz da şık kask arıyorum. Bu arada motorum beyaz ona göre öneri yapmak isteyenler olursa diye söyledim. Scorpion Exo 520 Air modelini bayağı beğendim şahsen ama çok anlamam bu kask piyasasından. Ondan bu piyasayı bilen değerli insanların fikrine ihtiyacım var. Max olarak da 15k civarlarına çıkmayı düşünüyorum.
İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı