Çok fazla donanımlar hakkında bilgim yok 6 7 yıl önce toplanmış. i5 işlemci 1060 ekran kartına sahip masaüstü bilgisayarımız var.(abimin)Ama dizüstü almam gerekiyor. Tez yazacağım hem araştırma yapmak için, hem yazılımla ilgilenmek için hem de oyun oynamak için.
Araştırmalarımda Dell G15 dikkatimi çekti. AMD 5 işlemcisi var 3050 ekran kartı. Ama forumda Dell G15 *** model hiçbir cihaz almamız gerektiğini çok sorunlu olduğu söyleniyor. Bütçem 15k yardımcı olabilir misiniz? Bilgilerinizle tecrübelerinizle şimdiden çok teşekkür ederim...
Abra A5 V16.7 15,6" Gaming Laptop, oyunlarda canavar gibi bir performans sunmak için yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemci ile geliyor!
Çok fazla donanımlar hakkında bilgim yok 6 7 yıl önce toplanmış. i5 işlemci 1060 ekran kartına sahip masaüstü bilgisayarımız var.(abimin)ama dizüstü almam gerekiyor. Tez yazacağım hem araştırma yapmak için, hem yazılımla ilgilenmek için hem de oyun oynamak için.
Araştırmalarımda Dell G15 dikkatimi çekti. AMD 5 işlemcisi var 3050 ekran kartı. Ama forumda Dell G15 *** model hiçbir cihaz almamız gerektiğini çok sorunlu olduğu söyleniyor. Bütçem 15k yardımcı olabilir misiniz? Bilgilerinizle tecrübelerinizle şimdiden çok teşekkür ederim...
Abra A5 V16.7 15,6" Gaming Laptop, oyunlarda canavar gibi bir performans sunmak için yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemci ile geliyor!
Kronik sorunlarını araştır. Hp ben bakmadım bilemiyorum. Dell G15 aldım geri iade ettim. Buradan arkadaşlar uyardılar çok fazla şikayeti olan var. Benim aldığım Lenovo'da 135w adaptör sorunu var. Araştırırsan görürsün servis 5 günde 170w ile değiştirdi sorun çözüldü. Ekranda bir göz kırpma oldu ara ara işlemciyi güncelledim oda çözüldü. 24 saatin 15 saati Pc başındayım arka planda sürekli oyun açık şu ana kadar memnunum.