15 bin TL laptop önerisi

fvz_krkyn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir dostum için laptopa bakıyorum 10-15 bin TL arasında kendisi üniversite ve hem derslerini takip edip, not alabileceği ayrıca boş zamanlarında oyun oynamak istediği bir bilgisayar arıyor. Ben biraz baktım fakat sizlerin de görüşlerini almak isterim, saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam limit 15 olduğu için mi daha iyisi yok? Yoksa amazonda 15.980 olan Nitro dan da iyi mi? (Özellikle işlemciyi kastediyorum)
Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Daha iyisi yok

Hocam limit 15 olduğu için mi daha iyisi yok? Yoksa amazonda 15.980 olan Nitro dan da iyi mi? (Özellikle işlemciyi kastediyorum)
Özellikle fiyattan bahsetmiştim
İşlemci olarak 1240P bi tiķ daha iyi İşlemci hem verimli hem güncel ama sadece oyun oynamak için alınacaksa tabiki nitro daha mantıklı onda gpu 75W ve oyun için tasarlanmış özellikle , ama hem oyun oynarım hemde tasarımı iyi olsun derseniz bence bunu alın Soğutması vb gayet iyi oyun laptoplarından pek eskisi yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı