15 bin TL Laptop Önerisi

Bütçe
15000
Babama genel kullanım (hafif uygulamalar, web browsing) amaçlı bir dizüstü almak istiyorum. Bütçem 15 bin civarı ama farkına değecekse 2 bin TL kadar üzerine çıkabilirim. Aradığım birkaç şey var. Öncelikle 16 GB RAM olsun, 8 GB olup da arttırılabilir olmasını da pek tercih etmiyorum, bazı markalar RAM'i kendileri takmazsa garantide sorun çıkarıyor. İkinci isteğim USB-C Power delivery şarj olması çünkü uzun yıllar kullanmalık alıyorum, 3 sene sonra adaptörü bozuldu diye yan sanayi adaptör aramak istemiyorum. Üçüncüsü de klavye aydınlatması olsun. Şu modeli buldum aslında:

İstediğim özellikleri karşılıyor gibi, klavye aydınlatması var mı emin olamadım ama 16 GB RAM, USB-C şarj mevcut. Sizce bunu alsam mı, alternatiflere mi yönelsem? Huawei'nin de Matebook modelleri var ama 16 GB RAM'li olanları 20K'den başlıyor, RAM zaten lehimli. 15K civarındaki Lenovo ve HP gibi alternatiflerde de USB-C şarj göremedim.

Type C soketi var, bellek eklersen garantisi bozulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…