15 bin TL laptop önerisi

Bütçe
15.000
Hocam başka öneriniz var mı fc25 rdr2 oynayan bir pc 2. El de olabilir farketmez

Burada işlemci ve OC etkenleri var laptop GPU ile PC GPU aradında performans farkı oluyor ve bu kullanılmış.

Hocam RAM'i 16 GB'a çıkar mı?

Bütçenizi biraz yukarı taşımanız gerekiyor. 20-25 yaparsanız muhtemelen açacak bir şey bulmak daha kolay olur.

Burada işlemci ve OC etkenleri var laptop GPU ile PC GPU aradında performans farkı oluyor ve bu kullanılmış.
Doğru, ben laptop sandım videoyu PC yazmış. Ama yine de düşük-orta ayarlarda 100-120 FPS vermese de 60 FPS veya yakın donmadan oynatır diye düşünüyorum. Ama bütçe artarsa daha da iyi olur tabi.

Hocam başka önerileriniz varmı?

GTX 1650 de oynatmaz FC 25 RDR 2

Aynı özelliklerde laptop kullanan tanıdığım FC 25 rahatça monitöre yansıtarak oynuyordu FIFA serisi ağır değil RDR2'den şüpheliyim RDR2'yi 9. nesil i5 işlemcili GTX1650 ekran kartlı laptopa sahip bir tanıdığımında oynadığını hatırlıyorum ama performans ne kadar zevk verir tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…