ZenZ
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar halihazırda oyun veya ağır işler için kullandığım masaüstü bilgisayarım var fakat bulunduğu odanın sıcaklığı yüzünden ne vakit geçirebiliyorum ne ders çalışabiliyorum. Kan ter içinde ders çalıştığımı gören ailem üzülüp laptop alalım fikrini sundular. Laptoplardan anlayan birisi değilim ama ihtiyacım olan laptop şarjının hızlı bitmemesi önemli. Çünkü gün içinde prizin yanında durmak istemiyorum ve aileme fazla yük olmaması için 10-15k bir bütçe ayırmak yeterli olur diye düşünüyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın, işin özeti sizce bu 2 laptoptan hangisini almalıyım? Detaylı anlatırsanız sevinirim.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Asus Vivobook Go 15 7.Nesil Ryzen 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Asus Vivobook Go 15 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Vivobook Go 15 7.Nesil Ryzen 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Asus Vivobook Go 15 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Casper Nirvana X600 5. Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-500Gb Ssd-15.6inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Casper Nirvana X600 5. Nesil Ryzen 5 5500U-8Gb-500Gb Ssd-15.6inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: