15 bin TL laptop önerisi

ZenZ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar halihazırda oyun veya ağır işler için kullandığım masaüstü bilgisayarım var fakat bulunduğu odanın sıcaklığı yüzünden ne vakit geçirebiliyorum ne ders çalışabiliyorum. Kan ter içinde ders çalıştığımı gören ailem üzülüp laptop alalım fikrini sundular. Laptoplardan anlayan birisi değilim ama ihtiyacım olan laptop şarjının hızlı bitmemesi önemli. Çünkü gün içinde prizin yanında durmak istemiyorum ve aileme fazla yük olmaması için 10-15k bir bütçe ayırmak yeterli olur diye düşünüyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın, işin özeti sizce bu 2 laptoptan hangisini almalıyım? Detaylı anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ders çalışmayı düşünüyorsan Casper Nirvana X600 alabilirsin ben Trendyol'dan almıştım CASPER Nirvana X600 Ryzen5-7430U 32GB 1TB SSD 15.6" Freedos Laptop X600.7430-DF00X-G-F - Fiyatı, Yorumları bu linkte bulunan daha pahalı ama daha fazla özellik içeriyor.

Taksit seçeneklerınden dolayı Vatan Bilgisayar'dan almak istiyorum bu arada pil kaç saat dayanıyor ayrıca 32 GB RAM 1TB SSD gibi ozelliklere ihtiyacım yok arada kaldığım kısım Ryzen 5 5500U mu yoksa Ryzen 5 7520U mu hangisini tercih etmeliyim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı