15 bin TL laptop tavsiyesi

Lrd.Black

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870
RTX 4050 6GB
i7 13620H
16GB DDR4
Sa benim elimde 15 ile 17 arası bir bütçe var ve ortalama bir Valorant oyuncusuyum. Arada CS falan da giriyorum. 60 FPS ve daha üstü alabileceğim cihaz önerebilecek var mı? Ben biraz gezdim bunları buldum. Kendiniz de önerebilirsiniz.

Menteşesi çöp.

Bu beni 8gb ram ile kaç sene idare edebilir knk yanlış anlama ama daha ilk defa bir dizüstü alıcam bilgi amaçlı soruyorum

Bu beni 8gb ram ile kaç sene idare edebilir knk yanlış anlama ama daha ilk defa bir dizüstü alıcam bilgi amaçlı soruyorum
Bilgisayar alacakken önceliğin yükseltilemeyen parçalar olmalı. RAM yükseltirsin ama sonradan kart takamazsın. Attığım laptopta bu civardaki cihazlarda pek görülmeyen harici bir ekran kartı var.

8 GB RAM sonradan taktırabilirsin. 16 GB idealdır.
Peki benim baktıklarımdan hangisi ideal olabilir knk genelde lenovo tercih et diyen oluyor

Kk peki ben bu laptopu almam durumunda bu malzemeleri yükselttim varsayalım beni kaç yıl götürür mesela.

Kanka bende bunun 5 olanına bakmıştım en üstte var sence hangisi idealdir benim için.

Son düzenleme:
Onun oyun performansı daha düşük kasası daha iyidir. Attığımın da oyun performansı daha iyidir. Sen karar ver bence.
Şimdi bana performans daha cezbedici o zaman ben senin tercihi kabul ediyorum knk teşekkür ederim

Onun oyun performansı daha düşük kasası daha iyidir. Attığımın da oyun performansı daha iyidir. Sen karar ver bence.
Zamanını harcadıysam kusura bakma

Peki benim baktıklarımdan hangisi ideal olabilir kanka genelde Lenovo tercih et diyen oluyor.

Kk peki ben bu laptopu almam durumunda bu malzemeleri yükselttim varsayalım beni kaç yıl götürür mesela.

İnan laptoplarla olan ilgimi bayağıdır kestim çünkü bazılarının menteşeleri çok sıkıntı oluyor ve bende menteşe sorunundan nefret etmiş bir insanım. Masaüstü deseydiniz yardım edebilirdim ama laptop tercih etmissiniz sana vereceğim tavsiyeler şunlardır. Mümkünse 16 GB RAM al daha iyi olur. 8 GB olursa sonradan taktırırsın ama zahmetli olur. Menteşeleri sağlam olsun. Bu fiyatlarda ekran kartlı laptop bulmak zor o yüzden fazla bir tavsiye veremem ama tekrar tekrar söylüyorum şu menteşeler sağlam olsun yoksa cok sıkıntı yaşarsın söyleyeyim ve attığın laptoplarda rahatlıkla Valorant oynarsın ama bence daha iyisini bulmaya çalış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı