kuzey_Akgun1
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel(R) Core(TM) i5-12400f CPU , RTX 4060 8GB GPU , 16GB RAM, 1TB SSD Windows 11 PRO
Oyuncu koltuğu alacağım 15k bütçem var en fazla ama mouse ve kulaklıgım Razer. Her şeyımı Razer yapmak ıstıyorum o yüzden fıyatı bıraz arttırabılırım. Razer Enki X almayı dusunuyorum, her yerde 20k fiyatında satılırken İventus'ta 16k. Eskiden unlostla hazır sistem yapıyorlardı guvenılır diye bılıyorum ama yıllardır adını duymuyorum. Alınır mı bu siteden? RAZER ENKI X RZ38-03880100-R3G1 Siyah-YeÅil Oyuncu koltuÄu - inventus
www.trendyol.com
exvega.com
www.gaming.gen.tr
www.itopya.com
Bu 5 koltuktan birini düşünüyorum bu fiyatlarda baska onerınız varsa beklerım veya hangisini alayım cok yardıma ihtiyacım var.
XDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri - Fiyatı, Yorumları
XDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
EXVEGA Pandora 2025 Hibrit Kumaş Çalışma Koltuğu Siyah
Exvega Pandora hibrit çalışma koltuğu, hem oyun hem de çalışma için ideal ergonomik özelliklere sahip şık ve rahat bir koltuktur.
DXRacer Craft Pro Classic Ofis ve Oyuncu Koltuğu Beyaz Mavi CRA-PR001-WB-H1
Yüksek yoğunluklu ve yavaş geri tepme özelliğine sahip hafızalı köpükten yapılmış baş desteği yastığı süper nefes alabilir ve elastiktir ve maksimum konfor
ASUS ROG AETHON SL201 Siyah Gaming Koltuk | ITOPYA
ASUS ROG AETHON SL201 Siyah Gaming Koltuk En iyi fiyat seçenekleri ile ROG AETHON SL201 ITOPYA'da
Son düzenleyen: Moderatör: