15 bin TL PC önerisi

tavuklupilavlı

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayar nasıldır?
Valorant, CS:GO ve GTA 5 nasıl FPS verir? Bunun üstünde bir kasa varsa atar mısınız?
12 bine var bu sistem. Fazla para vermeye gerek yok. 15 bin lira sadece kasa içinse, Mantis 6700XT bakabilirsin.

Valorant düşük, orta ayarlarda(kendim bu ayarlarda oynuyorum oradan hesap yaptım) 250 300 den daha fazla rakamlarda fps garanti verir

Valorant düşük, orta ayarlarda(kendim bu ayarlarda oynuyorum oradan hesap yaptım) 250 300 den daha fazla rakamlarda fps garanti verir
aynı sistem mi var sizde csgo falan kaç veriyor?

Valorant düşük, orta ayarlarda(kendim bu ayarlarda oynuyorum oradan hesap yaptım) 250 300'den daha fazla rakamlarda FPS garanti verir.

Aynı sistem mi var sizde CS:GO falan kaç veriyor?

Yani adamlar 12.5'a r5 5500 ve rx6650xt satıyor fiyatı kusursuz yani elbet kötü parçaları olacak.
Böyle 16k falan oluyor her türlü mantis6700xt en mantıklısı.
Attığın sistemde boş beleş.

Böyle 16k falan oluyor her türlü mantIS6700XT en mantıklısı.
Attığın sistemde boş beleş.

12.5K'ya 6650XT sistem diz. Sonra gel boş beleş de hocam. Adamın bütçesi 15.000TL
16.200'e sistem diziyorsunuz gelip benim 12.5'a bulduğum sisteme laf ediyorsunuz. Ben de biliyorum bütçe aşıp sistem önermeyi. En başında arkadaşa 600TL aşabilir misiniz diye sormamım sebebi mantisi önermekti zaten.
Yoksa ben de biliyorum 16k küsure 6700XT sistem dizmeyi bir akıllı siz değilsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı