Merhaba arkadaşlar hayatimda ilk defa VR deneyimim olacak çok da istekliyim butcemde kisitli taksitle alacağım zaten simdi Quest 2 15k sıfıri sizce 15k taksitle mi alayim yoksa 2.elde 8 9K ya var 2. elmi alayim siz ne diyorsunuz kullanan arkadaşlar varsa da PC bağlantisini kablo ile yapabiliyor muyuz?
15000₺ sıfırına çok. Yanına ekipman vs de almanız gerekecek size toplam ücreti muhtemelen 17000₺+ olur. 2. elden ekipmanlı 10-12 arasına bulabilirsiniz. Param Güvende ile alın ve lensleri kontrol edin 1 gün de test edin eğer sorun yok ise onaylarsınız.
Quest 2 alacağına o fiyatlara Sahibinden üzerinden Quest 3 alabilirsin.
Garanti konusunu kafaya takma, bir sorun olsa hiçbir şekilde garantisi yok zaten bu ürünün.
15000₺ sıfırına çok. Yanına ekipman vs de almanız gerekecek size toplam ücreti muhtemelen 17000₺+ olur. 2. elden ekipmanlı 10-12 arasına bulabilirsiniz. Param Güvende ile alın ve lensleri kontrol edin 1 gün de test edin eğer sorun yok ise onaylarsınız.
Quest 2 alacağına o fiyatlara Sahibinden üzerinden Quest 3 alabilirsin.
Garanti konusunu kafaya takma, bir sorun olsa hiçbir şekilde garantisi yok zaten bu ürünün.
İçerisinde gözlük takanlar için bir aparat çıkıyordu eski kutularda yenilerinde nasıl bilmiyorum. Göz bozukluk seviyeni bilmediğim için bir şey diyemem, yakını görmekte zorluk çekiyorsan gözlüksüz olmayacaktır.
5GHZ Wi-Fi üzerinden ya da link kablosu alacaksın bilgisayarla o şekilde bağlantı sağlayacaksın.
İçerisinde gözlük takanlar için bir aparat çıkıyordu eski kutularda yenilerinde nasıl bilmiyorum. Göz bozukluk seviyeni bilmediğim için bir şey diyemem, yakını görmekte zorluk çekiyorsan gözlüksüz olmayacaktır.
En ucuz Meta Quest 2 128 GB Kablosuz Sanal Gerçeklik Gözlüğü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Meta Quest 2 128 GB Kablosuz Sanal Gerçeklik Gözlüğü özelliklerini incele, 12.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Meta Quest 3 19K iken 2'e 15 zaten verilmez. Bence 3'ü zorlayın.
En ucuz Meta Quest 2 128 GB Kablosuz Sanal Gerçeklik Gözlüğü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Meta Quest 2 128 GB Kablosuz Sanal Gerçeklik Gözlüğü özelliklerini incele, 12.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Meta Quest 3 19k iken 2'e 15 zaten verilmez. Bence 3'ü zorlayın.
Zaten biraz arastirma yaptim bolgemde 2.el temiz buldum Quest 2 ona bakacağım pazarlik falan da yapar muhtemelen guzel olur. Quest 3 isterdim ama fiyati bana gore pahali alamam onu.