15 bin TL sistem önerisi

Yeni konu açacaktım da buraya da sorayım dedim

Modart Red te ramleri Corsair Vengeance,
Kasayı Vento, SSDyi de Kioxia 500 gb yaparak alasım var da. Bu özelleştirilmiş haliyle alınır mı
Yani bütçen varsa ramleri corsair 3600 mhz yapman iyi olabilir. Ryzen 5 5600 yapmanı şiddetle tavsiye ederim ama. Ssd 500 yapabilirsin. Vento yerine Thermaltake daha iyi bir seçim olacaktır 100 tl fiyat farkı var. Ama böyle yapınca Fiyat 17k oluyor. O fiyata bu çok daha iyi bir sistem

TECHNOPAT-TWO WIN/Intel Core i5 12400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home SL/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Vento PSU C4 hocam en az Thermaltake kasa tercih edin bence.
Hocam Ventonun PSU su FSP diye biliyorum ama. Ama fiyat farkı çok yok siz öyle diyosanız.

Orta vadede hem anakart hem de işlemciyi yükseltme planım var da o yüzden bu haliyle almak bütçem için de daha iyi oluyo hocam. Ama diğer özelleştirneleri yapacağım.

Dostum şuan 17K TL çıkarsa techopat sistemi al tavsiyem. Ekran kartı 12 gb. Anca yetecek bu sene çıkacak oyunlara. 8gb eskide kalmaya başlıyor.

Uğraşmak istemiyor diye sistemi kazık bir fiyata sunmanın anlamı yok 5600 ısınan bir işlemci değil. Sadece stok soğutucusu çöp.

Aynı işlemci var bende oyunlarda 65 derece stok soğutucu ile.

Aynı işlemci var bende oyunlarda 65 derece stok soğutucu ile.
Yaz ayı geldi. Kasa mesh olmazsa kasa içi cayır cayır yanar işlemci odaklı bi oyunda.

Dostum 17k olanı al geç kafan rahat olsun tavsiyem bu şekildedir. Dolar yükseliyor. Anakart işlemci maaliyeti fazla olacak.

Dostum şuan 17K TL çıkarsa techopat sistemi al tavsiyem. Ekran kartı 12 gb. Anca yetecek bu sene çıkacak oyunlara. 8gb eskide kalmaya başlıyor.
Hocam sıkıntı zaten bütçenin oraya çıkamaması. Eğer çıkarsa diğer çevre birimlerine param kalmıyor. Kararsız kaldım ben de.

Hocam sıkıntı zaten bütçenin oraya çıkamaması. Eğer çıkarsa diğer çevre birimlerine param kalmıyor. Kararsız kaldım ben de.
Bir şekilde 17k çıkar. Çevre birimlerini bu ekran kartı için boş ver.

Hocam Vento'nun PSU'su FSP ise tercih edebilirsiniz ben kendi PSU'su sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…