Fazla oyun oynayan birisi değilim (hatta hiç değilim kullandığım PC oyun kaldırmıyor) aman aman bir ekran kartına ihtiyacım yok ama ilk defa sistem toplayacağım için çok da kötü bir ekran kartı olmasın istiyorum.
Aslında Vatan'dan hazır sistem almayı düşünüyordum (yaklaşık 13K TL);
www.vatanbilgisayar.com
Mağazaya gittiğimde GTX 1650 stokta bulunmadığını söylediler; sadece internet stoku varmış. Bu sefer de kargo problemi ile karşılaştım. sikayetvar.com da hazır sistem alanların kargo sürecinde sıkıntı çektiğini gördüm. Aynı bilgisayarı parça parça kendim toplayınca 14-15k arası bir fiyat çıkıyor. Günümüz şartlarında 15k az para değil, çöpe gitsin istemem, dolandırılmak hiç istemem. O yüzden bilen birisinden yardım almak istedim, forum hesabı açtım. Bu sisteme yakın daha uygun bir sistem önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Aslında Vatan'dan hazır sistem almayı düşünüyordum (yaklaşık 13K TL);
AMD R5 5500/5600/GTX1650-OC/3050-OC/H510M MBD-500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500/5600/GTX1650-OC/3050-OC/H510M MBD-500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da