1700TL spirit cok fark yasamazsin zaten dert etme 2.elde fan verirse Dark frezer alma bekle bunu al fotoğraftakileri tanımıyorum ornek olarak attim fiyat için.
1700TL spirit cok fark yasamazsin zaten dert etme 2.elde fan verirse Dark frezer alma bekle bunu al fotoğraftakileri tanımıyorum ornek olarak attim fiyat için.
Dostum ben ne desem bostur sen istediğini alacaksın günün sonunda RX 6600 daha iyi guncel diye ama fiyatları cidden çok fazla ben en son RX 6600 XT 4.500TL diye bakıyordum şu an 7kya dayanmış bir de RX 5700XT alırsan Lossless Scaling ile fg kullanırsın sorun yaşamazsın.
Dostum ben ne desem bostur sen istediğini alacaksın günün sonunda RX 6600 daha iyi guncel diye ama fiyatları cidden çok fazla ben en son RX 6600 XT 4.500TL diye bakıyordum şu an 7kya dayanmış bir de RX 5700XT alırsan Lossless Scaling ile fg kullanırsın sorun yaşamazsın.
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@beyazkurt2503 bu şekilde alınır hocam fakat RAM'i sıfır almaya çalışın. Hatta şimdi baktım sıfırı daha ucuz. Klasik bizim millet. Ayrıca o karta az önce baktım satıcı Param Güvende ile satmıyor şansınızı yine de deneyin isterseniz.