15 bin TL sistem tavsiyesi

Kullanım amacınız oyun ise ve bu sistemle uzun seneler giderim derseniz zaten 6700 XT tercih etmelisiniz.
Saf güç olarak 3070 dengi bir kart ve VRAM avantajı var.
2K da dahi güzel iş çıkaran bir kart 1080P de hayli hayli işinizi görecektir.
6000 serisine FSR 3.0'ın gelme ihtimali de düşünüldüğü zaman 3060 tercih edilmemeli. 6700 XT oyun tarafında dezavantajı RT, o da önemli mi derseniz bence değil, tartışılır.
Ben 6600 ile bile çoğu oyunda Ultra/+ ayarlarda RT(ultra) açık şekilde 40-55 FPS akıcı bir şekilde oynamaktayım.
6700 XT nin 2022 öncesi oyunlarda aman aman zorlanacağını düşünmüyorum.

Yazılımsal sorunlardan yana kuşkunuz var ise dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum. 6000 serisinde önceki serilere göre sorunlar büyük ölçüde azaltıldı, yaşanan sorunların çözümü daha kolay hale geldi. Stabil ve güncel sürücü kullandığınız, dengesiz OC yapmadığınız sürece sorun yaşamanız zor.

VRAM olarak da aldığım sistemdeki 3060ta da 12gb ram var hocam. Tek kullanım amacım oyun olmayacak genel kullanım yani hocam. Çok oyun oynayan biri değilim zaten.
Üstadım peki bu fiyat bandında konudaki sistemlerden hangisini tavsiye edersiniz?

Frekans TV nin sistemi gayet uygun.
Kasa VG11A, PSU 650W yapılarak alınabilir.

@Merdo34 hocam haklı. Kesinlikle 6700 XT tercih edilmeli bence. Hem daha fazla FPS verir. Daha uzun süre götürür sizi. Hem de FSR 3.0 gelecek yakında. 3060'a bayağı bir fark atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…