15 bin TL sistem toplama

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımda bir sistem var ama ikinci el diye babam almak istemiyor belki elden çıkarmak istiyordur diye ben de sıfır ama gelecekte yükseltmeye açık bir sistem toplamak istiyorum tabii ki ekran kartı olmalı. Biliyorum ekran kartlı bir sistem toplamak zor şu anda APU sistem önereceksiniz ama ben APU sistem toplayamam babam çok değişik bir insan APU sistemi açıklamaya çalışsam bile ekran kartı yok bu nasıl bilgisayar böyle moduna girecek gene kendimde toplayamayacağım bu sefer önerilerinizi bekliyorum.
İleride yükseltmeye açık orta segment bir sistem olsa yeterli Forza 4, ETS 2, GTA 5 Online, FS22.. Gibi oyunlar oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe arttırıp bunlara bakın.

Selamun aleyküm, hayırlı günler. Düşündüğünüz sistemde işlemci olarak AMD Ryzen 5 5600X, anakart olarak B550, RAM olarak 16 GB (2x8 GB) DDR4 3200 MHz RAM (ileride 32 GB'a yükseltilebilir), ekran kartı olarak Nvidia GTX 1660 Super || RTX 2060, depolama olarak 500 GB NVMe SSD. Bu, hem işletim sisteminde hem de oyunlarda yardımcı olur. İleride HDD veya ikinci bir SSD ekleyebilirsin. Güç kaynağı olarak 650W 80+ Bronze, hem güncel sistemi hem de yükseltmeleri destekleyecektir. Kasa olarak hava akışı iyi olan bir mid-tower kasa seçmen, yükseltmelerde rahat olmanı sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…